Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Mayıs 2008, 17:22   #15
CleanBlue
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 1 Mayıs Cenazesi Suçsuz Insan Katilleri

Arkadasım , Eğer İnatla Orda Anarşik Eylem Yapılmaya Çalışılmasa Ne Oraya Asker Yığılır , Nede O kadar Polis , İlk Post umda Demiştim Amaç Üzüm Yemek Değil Bağcıyı Dövmek , Eğer Bu Bir Anmaysa İzin Verilen Yerlerde Saygını İfade Et ! Haber Videolarında Görmüşsünüzdür Hatta İHA nın Haberiydi DİSK Binasının Önünde , Sözde İşçi Bağırıyor , " S**tirin Gidin O . Çocukları ! " Diye Burda Bahsi Gecen Kişiler Güvenliğimizden Sorumlu Türk Polisi !!

ChuckyFun Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Senin askerini yok yere gündem değişsin diye ırak'a sokan adamlara laf etmiyorsun çelenk bırakmak isteyen sendikalara laf ediyosun, tartışmaya değmez. Ne çabuk unuttunuz Antalya'daki haklarını savunan öğrencilerin üstüne silahla ateş eden yandaşlarınızı, konu tartışmaya dönmesin. Biz hiç bi zaman şiddetle bişe yapmak değil hakları savunmakla bişeler yapma peşindeyiz.

Senin Askerin Derken Türklüğü Kendine Yakıştırmadığını Zaten Göstermişsin
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Antalyada Olayların İçinde Değildim Konuyu Herkes Kendi Adına Yorumladı Onun İçin Sağlıklı Yorum Yapamam , Ama Küçük Bi Detay Silah Kurusıkıydı Sadece Korkutmak Amaçlı idi , Provakatörün Savunması Kardeşlerimiz Darp Ettiklerini Duydum ve Gözdağı vermeye Gittim Olmustu ..

Bi Dahaki Sefere Hakkınızı Seçim Sandıklarında Arayın , Miting Meydanlarında Değil

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver