|
iLKaN Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Benden sana 1 tavsiye adword kullanıcağına spamfilter.conf kullan.Daha verimli olur.Suan istediğinide pek anlayamadım ama bir kelime yazıldığında shun atılmasını istiyosan ; Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! /alias /f5 /spamfilter add cpnNa shun 2d spam/kufur $$?="Eklencek Kelime" bu aliası ekle.f5 e bastığında açılacak kutucuğa istediğin kelimeyi yaz.O kelimeyi özelde veya kanalda yazan kişi shun yer.
|
yaw şimdi arkadaşlar dogru diyonuz anlatamadım galiba.. şimdi örnegin ben bi sunucuda operim.. ve bu sunucunun #spam die bi kanalı var.. şimdi ben diyorum ki.. ben bu kanaldayken.. diyelimki ali nickiyle ayşe nicki'nin özel konuşmasında şöyle bişe geçti..
<irc.xx.Net> [Adword] (ali:PRIVMSG:ayşe): *** yapalımmı..
Şimdi bu cümleyi ayşe görmedi direk #spam kanalına geldi..
Şimdi ben diyorum ki.. #spam kanalıma gelen böyle bir kelimeyi yazana oto shun atmak istiyorum.. kendi mircime ekliycem remoteyle..
yani <irc.xxx.Net> [Adword] (ali:PRIVMSG:ayşe): *** yapalımmı
bu cümleyi yazan kişiye oto shun attırmak istiyorum remotemle..
yani şöyle diyim mesela ben örngin ***,msn,gay v.s bunları aynı küfür remotesi gibi ekliycem.. ve bu ekledigim bir kelime spam kanalında geçerse hangi nick hangi nicke özelde yazmışsa ona shun atmak istiyorum oto
sanırım anlatabildim.
KISACASI : #spam kanalına <irc.xxx.Net> [Adword] (ali:PRIVMSG:ayşe): *** yapalımmı böyle bi spam takıldıgında ali nicki benim korumam tarafından oto shun yesin..bilmem anlatabildimmi