Klasor Ekleme Komutu Bot a Uygulatma
S.a. arkadaşlar bir istegim oLacak benim ßir Koruma Script botum var ve ben Koruma Script ßotuma Örnegin 3 tane Lise Hazırladım Root.txt , Admin.txt ve Oper.txt Listesinde Adı Geçenler Kullanabilsin ve ßu Komut Sadece #yönetim Kanalında ve ßotun Özelinde uygulansın istiyorum Örnegin !klasorekle Global Dedigimde aşagıdaki Gibi istedigim klasor u eklesin /as client klasör-adı add ßurda klasor adını ne vermişsem onu uygulasın ve birde !identekle Global@ 123456 yaptıgımda önce ; /as client klasor-adı mask add identadı@* Komutunu uygulayarak identi eklesin ve ardından şifreyi koysun /as client identadı set password 123456 Ve ßundan sonra /as client identadı set mode +inex (nicklerin modelerini ayarlarsın) Ve Ardından identi Aktif Etsin /as client identadı enable (clienti aktif hala getirirsin) Tabi ikisinide aynı anda uygulasın ve ßu istedigim komutları Root.txt , Admin.txt ve Oper.txt Listesinde Adı Geçenler ßotun Özelinde ve #yönetim kanalında uygulayabilsinler onun haricinde uygulamak isteyenlere Erişiminiz Yok desin. Şimdiden Teşekkürler Arkadaşlar.
Konu Cybersoft tarafından (28 Nisan 2008 Saat 18:39 ) değiştirilmiştir.
|