Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Nisan 2008, 08:44   #5
Dependent
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: özelde bilgi

bu kod bana ağit bir koddur ve bunun bir kaç hatasının giderilmiş hali ve query için olanını da çok öncesinden yazmıştım, buyur:
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
alias query { drname $1- | query $1- } on *:start: { set %drcolor $color(background) | .timerdr -m 0 150 /drtimer } on *:exit: { .remini $qt($mircini)) background } on *:nick: { if $query($newnick) { drname $newnick } } on ^*:join:#: { if $nick == $me { drname $chan } } on ^*:open:?: { drname $nick } alias drtimer { if $color(background) != %drcolor { set %drcolor $color(background) var %i = $chan(0) | while %i { drname $chan(%i) | dec %i 1 } var %i = $query(0) | while %i { drname $query(%i) | dec %i 1 } } } alias drname { var %win = $remove($+(@drname,-,$1),$chr(35)), %tmpfl = $qt($+($remove($1,$chr(35)),-tmp.bmp)) if !$widnow(%win) { window -hpf %win 0 0 250 100 } drawrect -f %win $colour(background) 50 $window(%win).x $window(%win).y $window(%win).w $window(%win).h drawtext %win $colour(own text) "Comic Sans MS" 22 0 0 $1 drawtext %win $colour(info text) "Times New Roman" 12 10 30 Bilmemne script ver: 1 .0 drawsave %win %tmpfl background -p $1 %tmpfl .timer -m 1 400 .remove %tmpfl window -c %win }

bunu neden verdiğime gelince backgroun coloru değiştirince sizin kodlarda resimlerin arkaplanı değişmeyecek, bu arada yazariken gördüm 2 while yerine tek while kulanıp daha hızlı olmasını sağalayabilirim, neyse belki 1.3'ünü çıkarırsam yaparım.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver