Cevap: Erkekler için cevaplanması en zor 5 soru
1) Ne düşünüyorsun? Bu Soruyu Sorarsan Ne Cevap Vereceğimi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
2) Beni seviyormusun? Sevmesem Şu an Yerinde Baskası Oturuyo Olurdu Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
3) Şişman mı görünüyorum? Benim Seni Sevdiğim Günkü Gibi ,Görünüyorsun Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
4) Sence o benden daha mı sevimli? Emin Ol Oda Bu Soruyu Kendi Çevresindekilere Soracak ve Cevabı Aldığında Hayal Kırıklığına Ugrayacak. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
5) Ben ölsem ne yapardın? Bu Sorunun Cevabını Kendinde Ara .. Sen Ben Ölsem Ne Yapardın ? ( Soruya Soruyla Cevap verilmesine Deli Olurlar , Önce Ben Sordum Şeklinde Biş Cvp Alabilirsiniz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )
Verilmesi Gereken Cvp Bende Ölürdüm Olmalı , Yalan Olduğunu Bilselerde Hoşlarına Gider Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
|