Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Nisan 2008, 19:07   #30
SeYH_SaMiL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: proxy koruma mevcutmu

Silip tekrar baştan kurdum Şuanda ps x yazıp baktığımda ./bopm un çalıştığını görüyorum Log dosyasına baktığımda;
cd bopm
cd var
pico bopm.log

a baktığımda yukardaki en son postumdaki hatayı aynı satırda yine vemriş olarak görünüyor o satırı silsem sorun hallolurmu satır ;
protocol = SOCKS4:3380;

Olarak görünüyor bu satırı silmem bir problem yaratırmı, Ayrıca bu korumanın mantığını hala kavramış değilim, Bu Korumada bir bot ismi yazıyoruz ve bot ipin oper ve şifre yazıyoruz conf da ve bir kanal belirliyoruz bu koruma çalıştığında ./bopm yazdığımızda belirlediğimiz kanala belirlediğimiz bot ismiyle bir botmu giriş yapıcak sunucuya eğer öyle ise çalışıyor olarak görünmesine rağmen bir bot sunucuya giriş yapmadı; Korumanın mantığı hakkında bilgilendirirmisiniz. Kurulu olup olmadığını ps x telnetten ayzarak bakıyorum yanlız aktif olup olmadığını botun vaar olup olmadığını nasıl anlayabilirim ? Yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca Bilgisi Olan arkadaşlar OpsB Hakkında bilgilendirir lerse forumda mevcut ise link ile yardımcı olurlarsa sevinirim Bulamadım gerekli bilgileri çalışma mantığını ve nasıl kurulacağına dair bir paylaşım yapılabilirse çok sevinirim.

İyi Çalışmalar Kolay gelsin.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver