Cevap: proxy koruma mevcutmu
öncelikle bopm.conf'u Düzenlemiştim. sizin conflada denedim, şu kısıma pidfile = "/home/aysegul/bopm/var/bopm.pid"; /* CHANGE THIS */ aysegul diye yazdığınız yere kendi kullanıcı adımı yazdım telnetimin, daha sonra her iki ipin yazılması gereken yere target ve ilk kısımdaki yerlere kırmızıyla belirtilen yerlere daha öncede şimdide kendi ipimi yazdım ve botun adını MyBopm yerine X-BoT yazdım ve #bopm kanalı yerine #admin kanalını yazdım kaydettim ve çıktım,paylaşmış olduğunuz conf lada denedim Yanlız yine hiç bir değişim olmadı;
cd bopm
cd bin
./bopm
Yazdıkdan sonra hala komut bekler durumda oluyor herhengi bir işlev göremiyorum sanırım çalıştıramadım nedeninide anlayamadım.. Bu arada Unrealircd.conf a bir link satırı eklenmesi gerektiğini sizde söylediniz yanlız bopm.conf düzenlemesini verdiniz anlayamadığım şu kısımki yanlızca bopm.conf un düzenlenmesi yeterlimidir ?
Bopm.conf un son kısmında ;
exempt { mask = "*!*@127.0.0.1"; mask = Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ; };
Die yazılan kısma bir kaç conf örneğinde services.sunucuadı.com yazılmış yani o kısma biz kendi services ismimizi yazmıycakmıyız bu haliyle ekledim bu haliyle eklenmesi yeterli olacakmı ki ne yazıkki hala aynı bir değişim olmadı hala çalıştıramadım bopm.conf u doğru editlediğimi düşünüyorum ama sanırım bopm.conf la alakalı değil problem,bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirebilirlermi ?
Kolay gelsin, iyi çalışmalar
Konu SeYH_SaMiL tarafından (15 Nisan 2008 Saat 00:15 ) değiştirilmiştir.
|