14 Nisan 2008, 18:28
|
#1 |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| İtalya'da Berlusconi önde gidiyor
İtalya'da Berlusconi önde gidiyor
A.A. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. İtalya'da bugün yapılan genel seçimlerde, sandık başı yoklamasına göre Silvio Berlusconi liderliğindeki Özgürlükçü Parti, parlamentonun her iki kanadında da az bir farkla önde görünüyor. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Sky televizyonu, sandık başı anketlerine göre, Mecliste Berlusconi'nin yüzde 42, rakibi merkez soldaki Demokrat Partinin lideri Walter Veltroni'nin yüzde 40 oranında oy aldığı tahmin ediliyor.
Anketlerde, Senato'da da Berlusconi'nin yüzde 42,5, rakibi Veltroni'nin yüzde 39,5 oranında oy aldığı belirtiliyor. Ankette hata payının yüzde 2 olduğu kaydedildi. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'da yaklaşık 47 milyon seçmen, Mecliste 618, Senatodaysa 309 sandalyenin yeni sahiplerini belirlemek üzere iki gün boyunca sandık başına gitmişti.
Kaynak: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
| |