14 Nisan 2008, 14:39
|
#6 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Socket Bot.
| sniper Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
ben bu işten bişey anlamadım ya Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. bu soket bot u doldurur ken örneğin
; Botun Rapor Vericeği Kanal <==bu kısımlar siliniyomu yenibaşladık bilmiyoz
alias raporchan return #deneme
; Botun Oto Gireceği Kanallar Araya Virgülde Koy <==bukısımlar silinecekmi?
alias kanallar return #deneme
bir sorum daha olacak soket bot ircop yetkisi olmadan da hızlı çalışırmı? mesela ircop yetkisi olmasa örneğin 2saniyede bir sayfayı siliyo NoMercy oda YapabiLirmi + bu sitenin bir server i varmı bilgilerinizi bekliyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. teşekkürler;oki;oki;oki
| sock mirc alt yapısı ile çalışan bir sistemdir genelde bu tür bot olaylarında mirc daima systray'da çalışır (simge durumunda küçültülmüş) sock hızlıdır ancak tam performans çalışmasını için pc nin RAM'i yüksek olmalı çünki sock bot çalıştıkça yada sen bilgisayarda işlem yaptıkça RAM harcarsın.. işin kısası hızlıdır Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ircop olup veya olmaması fark etmez bota ircop yetkisi verilmesinin nedeni yetki kapasitesini açmak içindir. |
| |