Cevap: Opa Çıkanın özeLine girme.
TechNo_ userlist'e eklenen orada kaldığına göre 1 ayın sonunda abartı bir userlist olur.
onun yerine:
on *:rawmode:#kanal: {
if $1 == +o { /msg $2 op durumuna geçtiniz !kurallar yazarak kuralları görebilirsiniz }
if $1 == +oa { /msg $2 sop durumuna geçtiniz !kurallar yazarak kuralları görebilirsiniz }
if $1 == +oq { /msg $2 founder durumuna geçtiniz !kurallar yazarak kuralları görebilirsiniz }
}
on *:text:?: {
if ~ isin $nick(#kanal,$nick).pnick && $1 == !kurallar { play $nick kurallar.txt 0 }
elseif & isin $nick(#kanal,$nick).pnick && $1 == !kurallar { play $nick kurallar.txt 0 }
elseif $nick isop $chan && $1 == !kurallar { play $nick kurallar.txt 0 }
}
}
yazılabilir, fakat bir kaç yerdede gördüm rawmode da direkt $1 == o gibisinden kullanmışsınız rawmodda 1 den fazla mode olabilir +oo-h+b gibisinden onları $mode(N) ile denetlemelisiniz, bende kodumda denetlemedim, zaten kodumu da denemedim, büyük ihtimalle çalışır diyecem az sonra Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. , tembeliğin gözü kör olsun Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |