Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Haziran 2005, 23:09   #1
DoStNaMe
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Site Hack Kolaylıklarına Devam

arkadaslar ama başta söyleyeyim bunu büyük şitelerin yeme olasılıkları çok az

başlayalım döküman taze yazılmıştır bi daha yeni tütüyo.

şimdi ilk olarak hedefimizi şeçiyoruz misal [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] diyelim ilk olarak siteye aşagıda vareceğim adresten who is çekiyorsunuz sonra site kimin adına ne zaman adamın ne zaman doğduğuna kadar bilgiler geliyo karşınıza bakın sizi ama sadece orda ilgilendiren maili burda yol mail hackten geçiyo yönteminizi bilemem ama fakei fazla adam bilmez hatta şöyle yapın adamın açtığı host a yazar kendi fake kodlarınızı yazıno hosta göre adama da ayenen şöyle deyin:

yabancı host sa ingilizce yazın ama ben şimdi türkçesini yazacam:

yönlendir.comdan bazıları siteleri yönlendirip bi de bırakıyorlar bunu googleda bildirebiliyorsunuz.sizin böyle bi şey yapmamışsa yazacagınız ayenn şu:

siteniz yönlendir.com tarafından google bildirilmiştir aşagıdaki linki tıklayın ve kontrol paneline gidin.([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...])mesala burası size kalmış bi arkadaşta şöyle bi şey yaptı:

arkadaşlar ben en son hacklediğim siteyi anlatmak istiyorum... Ki sadece programlama bilmek yetmiyor anlaşılsın... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresine whois çektim... domain.comdan. Adamın her türlü bilgisi gerçekti... Yahoo maili bırakmış... Denedim doğum tarihi v.s gerekliydi ne yaptım biliyormusunuz... bilinmeyen numaraları aradım... İstanbul/avrupa yakasında X mahallesinin muhtarının telefonunu aldım.. (adamın adresine kadar herşey gerçekti). Muhtarın çalışanlarınndan birine sert bir ses tonuyla..
ben keller partisinden arıyorum dedim (çok ciddiyim)
buyrun dedi... Bir genel kurul üyemizin kayıtları için teyid almam gerekiyor dedim... Arada bir "tamam başkanım buldum" dedim... Adamın adresini adını herşeyini, yanıt vermeden önce ben saydım... Kadın şaşırdı... bana sadece doğum tarihi lazım dedim...Verdi...
Sonrası malum... Domain.com’a şifremi unuttum dedim... Maili verdim bir baktım ki mailde parıl parıl parlıyor şifre... İşte size bir hack hikayesi....

buda saksıyı çalıştırmak herşey mail hackte değil istesize saksıyı çalıştırma örneği sizde saksıyı çalıştırın sonunda bi şeyler elde edersiniz.....

Who is çekmek için siteler:

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] burdan who isnizi çekin sonra adamın hostunu ögrendiniz alın size bazı hostlar için hazırlanmış hazır fake siteleri:

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] -
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
deneyin.....

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver