Turkcellll hack
bilior olabilirsiniz amam ben yinede yazdım:smack:
s.a arkadaşalar
İsteyen istedigi gibi bu dokumanı okuyabılır.şimdi sizlerde bu yazının tamamını okudugunuzda o size kalmış TURKCELL kullanıcılarının nasıl hack edildiklerini duyacaksdınız.Bu dökümanı başka sitede görme şansınız olmadı.siz sanırım sabırsızlanmaya basladınız.Bende yavas yavas olaya yaklaşayım.Bu kadar ısınma yeterlı olacak sanırım.
Peki nasıl oluyor mu dedınız?İşte şöyle oluyor:
Eger bir vatandaş turkcell gsm şirketinden bir telefon hattı varsa(532,533,535,536)ki turkcelle kayıt oldugu zaman bu numaralardan bitanesi verılecektır.Turkcell şirketi kullanıcılara gunluk 10 adet web üzerinden sms servisini ücretsiz kullanma olanagı verıyordu eskıden.Ama şimdi günlük 10 adet ücretsiz,10 un üzerindeki sms gondermelerınde mesaj basına kullanıcının hesabından 1 kontur düşürüyor.Bunu yaparkende kullanıcıya herhangi bir uyarıda bulunulmuyor.Şimdi biz web üzerinden turkcell kullanıcıların sms gonderım(web mesaj cell) şifrelerini elde edersek sonucu siz düşünün.Yani gunluk 10 adet bedava sms gonderırız,işin en sıcak yanıda bu kullanıcının telefonunda ne kadar kontur varsa bunuda bitiririz.Ve bu servisi sms bomb olarak düşünün!!!!dahada onemlı demi?
Ben bu sms bombu bir arkadasıma denedım ve arkadaş telefonunu acamadıgını soyledı bana ertesı gun.Hele bu kullanıcının telefon hattı normal yanı faturalı hat ise siz bu kişinin sms şifresini bulursanız.(anlatılanları yaparsanız)Adama ne kadar fatura gelmesını siz istersiniz bıkmadan sabaha kadar bu kişinin şifresiyle hem sapıklık, hem sms bomb, hemde kişinin cep faturasına etki edebilirsiniz.Peki buraya kadar anlattıklarını anladıkda diyeceksiniz?peki bu şifreleri nasıl alacagız ?Sorun bu dedıklerınızı hıssedıyorum.
evet sorun o işte ben size bu konuda tavsiye edecegim keylogger tarzı programlarla yapacaksınız.Keyloggerın ne oldugunu bılmıyorsanız Yazının devamını lutfen okumayınız.Zararlı olabılır.Bu tarz programı bır cafeye kurarak kullanıcı şifrelerını elde edebılırsınız.Benım tavsiyem iopus starr isimli program. |