Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Nisan 2008, 00:11   #1
BaRoN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
3.000 Çocuk Sevindirelim ..

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Dilekleri gerçeğe dönüştürecek iyi yürekli insanlar aranıyor.
Binlerce çocuğun dileğini gerçekleştirdiğimiz 1001 Çocuk 1001 Dilek'08 başladı. Desteğinizle 23 Nisan'a kadar tüm çocukların dileklerini gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.
Kimi bir kitap, kimi iyileşip bisiklete binebilmek, kimi çikolata, kimi oyuncak kimi de ölmüş babasının resmini isteyen 3.000 minik çocuğun dileğini gerçekleştirmek için sizlerden tanıtım desteği bekliyoruz.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden çocukların dileklerini görebilirsiniz.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden banner kodlarımızı alarak bizim serverımız üzerinden yayınlamanızı ve güzel projede bize destek vermenizi rica ediyoruz.
Lütfen bannerları yayına girince ya da bannerın kendisini isterseniz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
.tr
adresine mail atmanızı rica ediyorum.
İlgi ve desteğiniz için derneğimiz ve dileği gerçekleşecek 3.000 çocuk adına teşekkür ediyorum.
Selma Topkara
Deniz Feneri Derneği
Daha çok çocuğun mutlu olması, hayallerine kavuşması için gelin elele verelim.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
| Çağrı Merkezi: 0212 414 60 60

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver