Arkadaşlar
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ScanX klasörü içersinde Açıklama.txt dosyasında gayet açık Kurulum anlatımı mevcuttur..
Nebileyimben Bir ricam olcakdı,Bir arkadaş konu başlığı açıp yardım istemişti konu başlığını bulamadım sanırım kalkmış aklıma takıldı, Konu Şu şekildeydi;
Kendini zeki sanan aptallar ScanX'in özeline 30 sn de slm kelimesini veya selam kelimesini yazarak ScanX in o kelimeyi spama almasını salıyor ve kaldırana kadar spamı atılmalarına neden oluyor tcl de uygun kısmı buldum çözüm için spam yetkisini silmek yada o özelliği tcl den çıkarmanın olmadığını düşünerek yardımınızı istiyorum tcldeki şu kısma siz çok iyi biliyorsunuzdur yinede açık anlatım için ekliyorum;
Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
foreach sbkelime $sbreklams {
if {[string match -nocase $sbkelime $sbrest]} {
set reklam_msg [join [split $text .] .?]
set sbreklam_msg [join [split $reklam_msg " "] .]
set ireklam [stripcodes bcru $sbreklam_msg]
set reklam [spam:tmz $ireklam]
putquick "SHUN $nick :\00302(\00304ScanX\00302)\003"
putquick "PRIVMSG $admin_chan :\002\00302$nick :\002 Tarafımdan shunlanmıştır. Sebep: Özelime muhtemel reklam içeren şu mesajı yazdı:\003 $text"
putquick "SPAMFILTER add cpNna gzline 30h 14sunucu_kurallarına_aykırı_reklam/küfür/argo_söz_kullanımdından_dolayı_sunucuya_girişiniz_yasaklanmıştır2(4ScanX2) ^$reklam$"
putquick "PRIVMSG $admin_chan :\00304Ve reklam spamfiltera eklenmiştir! Spamfilterdan çıkarmak için:\003 !spamsil ^$reklam$"
}
}
}
Acaba Bu Kısma Şunu Ekleyebilirmiyiz. Reklamı yapan Nick(ler)e Ban atmasını gzline vs herhangi bir sunucu ban atmasını sağlatabilirmiyiz. Bu sayede spama eklediği mesajı özeline yazan kişi veya botları direk atmasınıda sağlamış oluruz bu botlardan çok kişilere yönelik bir uygulama olur özellikle yapıla bilirse spama almadan önce ban atarsa çok faydalı olur. Zamanınız Olduğunda ilgilenirseniz çok sevinirim. Kolay gelsin , iyi çalışmalar.