|
SevimLiHostinG Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
sanirim bu edit Sky'a ait'dir. düzeltmek icin. Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! Unreal3.2/src/modules/s_user.c yada Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! Unreal3.2/src/m_user.c ßu iki dosyayıda kontrol edermisin. tam olarak hatırlamıyorum ama su an bu iki dosyadan birinde olmasi lazim atiliş sebebini aratir. conf'larda Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! Bots Are Not Legal :P düzeltikten sonra o ve so dosyalarını silip
make cekip unreal rehash yapmanız yeterli.
|
Teşekkür ederim senin dediğin gibi düzelttim. Fakat;
Kodu düzeltme yoluna gittiğimde make esnasında ;
PHP Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
collect2: ld returned 1 exit status
make[1]: *** [ircd] Error 1
make[1]: Leaving directory `/home/birmuhab/Unreal3.2/src'
make: *** [build] Error 2
Böyle bir hata işe karşılaştım. Fazla zorlamamak adına oradaki edit'lemeyi komple silerek çözüm getirdim.
Bundan sonra aynı sorun ile karşılaşan arkadaşlar; kolay şekilde çözümü budur.
Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
Unreal3.2/src/s_user.c
ßu dosyayının içerisinde ctrl+w tuş kombinasyonlarının ardından aşağıdaki ban yazısını aratın.
Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
Bots Are Not Legal :P
Sky-Dancer ile ilgili kısımı silin ardından dosyadan çıkış yaparak o ve so dosyalarını silin.
ardından Unreal3.2 ana dizininde make cekip unreal rehash yapmanız yeterli olacaktır.
Not: Bu benım kendı sunucuma getırdıgım bır cozumdur, tabıkı daha baska bır cozumu vardır kodu sılmenıze gerek kalmaz. Sadece onun yolunu bulmak ıcın ugrasacak vaktım yoktu.
Hatayı bulmam da yardımcı olan SevimLiHostinG arkadaşa sonsuz teşekkürler.