Cevap: Ford Mustang
Mustang = Gösteriş Süper ötesi bişey.
Mustang ile ilgili bir hikaye anlatmıştı arkadaşım.
bundan ortalama 10 yıl önce arkadaşın dayısı gitmiş oldugu köyden dönerken arabası arza yapar bir başka köyden geçerken.Köyde başlar tek tek kapı çalmaya yardım etmeleri için ama bütün kapılar kapanıyor adamın yüzüne.
Neyse adam çaresizce bir kapı daha çalıyor karşısına bir bayan çıkıyor ve o bayan yardım etmeyi kabul ediyor ama adam şaşkın
Kadınında bir Şartı var samanlıktaki arabayıda götürüceksiniz diyor saman sığdıramıyorum o araba yüzünden diyor.
Samanlıkta duran araba 1960 model FORD Mustang,ve o arabanın oraya geliş hikayesi 20 yıl öncesine kadar kocası kadını bırakıp almanyaya kaçmadan evel ne kadar tarlası,bağı bahçesi varsa satıp aldıgı arabadır,tabi bundan eşinin haberi yok.
Herneyse adam tamam diyor ve samanlığa gidiyorlar kıp kırmızı cillop gibi bir Mustang yatıyor samanlıkta.kadına Sen merak etme yarın bu arabayıda götürürüm buradan diyor ve oradan ayrılıyor,ne yapıyor ediyor arza yapan arabasını hallediyor ertesi güne kadar ve ertesi gün kendi arabasını şehir merkezine götürüp oradan bir çekici kiralayıp köye gelip mustang'ı ve ruhsatı alıp istanbula dönüyor.
İstanbulda Şu anki şartlara göre 15,000 ytl masraf yaparak arabayı yürür hale getirip üzerindede bir kaç değişiklik yapıyor.
Adamın Kendiside Sonradan öğreniyorki o mustang'dan 10 adet özel üretim yapılmış ilk sahibide çok sıkıştığından ihtiyacı olan parayı getiren köyliye arabayı verdiğini.
O Bahsi geçen arabayı fenerbahçe Stad çevresinde aşkın jeep 'e 500bin ytl'ye geçtiğimiz sene satmış.
benim bir kere uzaktan görme şansım olmuştu,binilmeye değer bir araba Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |