Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Şubat 2008, 18:57   #15
Bora
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Pr Güncellemeleri Başladı..

Elimde 37 'ye yakın site var daha 2 sitenin pr 'si değişmiş
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
daha sürüyor hiti 2000-3000 olan sitelerde büyük ölcede hit düşüşü de var pr güncellemelerinden dolayı dalgalanmalar yaşanıyor 1 hafta içinde eski düzeye döner. benim ilgimi çeken 2004 den önceki hostu açık siteler google için göz bebegi idi onlarıda artık düşürüyor. fazla etkilemiyor. 2003 kayıtlı domainim PR3 den PR2 almış. fakat 2008 de kaydettigimiz domain misal PR1 PR2 vbs alıyor. Diyorum Google yeni kaydolan siteleri 0 domainlere web host açıp google tarayınca bu siteleri belli bir zaman dilemi ön saflarda gösteriyor. ön sayfalarda cıkan siteler bellir bir süreçden sonra hak ettigi sayfa dizininde yerini alıyor noramele dönüyor. Fakat şunu gördüm bunu sanırım google pr güncellemelerinde de yapmaya başladı 3/4 haftalık domaine pr1 pr2 'ler hatta pr3 ler vermeye başlıyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
walla forum sitelerinde değişim yapmakda artık akıl işi pek deil. bu işler msn 'den kaliteli 3/4 siteye eklet yeterli artık diyor
bu gidişle msn dısında değişim yapmam gibi geliyor.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver