Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Şubat 2008, 15:04   #20
Laedri
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 100 Adet Soru ve Cevap ( Set by UnyE)

Cevaplar..

Cevap 1 : //var %a $nick(#x,0) | while %a >= 1 { msg #x Laedri kanalındaki %a $+ . nick, $nick(#x,%a) nickidir. | dec %a }
Cevap 2 : //var %a 1 | while %a <= $notify(0) { msg IRC whois $notify(%a) | inc %a }
Cevap 3 : // { if $query(5) isnotify { mode #x +b $query(5) } }
Cevap 4 : // { if $ignore(2) isalnum { cs akick #infernal add $ignore(2) $+ !*@* ... } }
Cevap 5 : //cs topic #Gurkan $comchan(Karizmatik,3).topic
Cevap 6 : //cs access $chan(2) add aLieN - $+ $calc(9^3)
Cevap 7 : // { if UnyE !ison #eğitim { msg UnyE Eğitim Şart! } }
Cevap 8 : // { if Laedri !isnotify { notify Laedri } }
Cevap 9 : //ms set forward on | //var %a 1 | while %a <= $ibl(#help,0) { ms send $me help kanalındaki 1. banı atan $ibl(#help,%a).by nickidir. | inc %a }
Cevap 10: //titlebar $upper($awaymsg)
Cevap 11: //userip $nick($comchan($ibl($comchan($me,7),1).by,3),7,h)
Cevap 12: // { if (X ison #bayan) && (X ison #bay) { msg X neyin peşindesin? } }
Cevap 13: /background -sc Laedri.jpg
Cevap 14: //queryrn $query(5) $nick($comhan(bluenight,4),5,h)
Cevap 15: //var { if $ibl($comchan($ignore(2),5),5).by ison #x { mode #y +b $ibl($comchan($ignore(2),5),5).by } }
Cevap 16: //cs access $chan(4) add $mid(sdalaeadasd,4,3) $+ $mid(asdsadriasd,6,3) seviye
Cevap 17: // { if (Sezar !ison #help) && (Sezar ishop #helpers) { msg Sezar away olunca dehalfop olmalısın } }
Cevap 18: //var %a 1 | while %a <= $comchan($me,0) { topic $comchan($me,%a) $chan(2).topic | inc %a }
Cevap 19: /cs set #kanal secure on
Cevap 20: /window -h #help
Cevap 21: /pvoice 60 #x UltraAslaN
Cevap 22: //run $query(5).logfile
Cevap 23: //var %a 1 | while %a <= $chan(0) { if $chan(%a).limit >= 10 { part $chan(%a) } | else { msg $chan(%a) selam } | inc %a }
Cevap 24: //mode #Gurkan +l $len($chan(2).topic)
Cevap 25: //mode $chan(2) +elI $ibl($chan(4),5).by $nick($chan(5),0,v) $ignore(12) | /setname $chan(4).topic
Cevap 26: //whois $query(1) $+ , $+ $query(2)
Cevap 27: //cs akick $comchan(WizaRd,7) add $ibl($chan(11),23).by $+ !*@* sebep
Cevap 28: /server -a irc.ircforumlari.net -p 6667
Cevap 29: /run [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - /url [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Cevap 30: //font -bs 12 verdana
Cevap 31: $true yanıtı benim away olduğumu gösterir.
Cevap 32: //var %a 1 | while %a <= $chan(0) { if $count($chan(%a),a) >= 2 { part $chan(%a) } | else { msg $chan(%a) OH BE! } | inc %a }
Cevap 33: $false bilgisayarınızda böyle bi dizinin olmadığını belirtmektedir.
Cevap 34: //var %a 1 | while %a <= $nick(#x,0) { if $len($nick(#x,%a)) >= 8 { kick #x $nick(#x,%a) . } | else { msg #x $nick(#x,%a) } | inc %a }
Cevap 35: //away $lower($chan(#brunch).topic)
Cevap 36: //run $mircdir
Cevap 37: //echo -a $server(4).port
Cevap 38: //var %a $ibl(#Ekol,0) | while %a >= 1 { msg #KazeeW kanalındaki %a $+ . ban, $ibl(#Ekol,%a) nickidir. | dec %a }
Cevap 39: //sline #help $nick(#help,1,v)
Cevap 40: /who +c #kanal - /names #kanal
Cevap 41: /showmirc -o
Cevap 42: /mode #kanal +be * ~c:@#help
Cevap 43: /time sunucunun saatini gösterir, //say $time ise bilgisayarımızın saatini gösterir
Cevap 44: bağlanmak istediğiniz IRC sunucusunun sizin bağlantinizi kabul etmemesi durumunda ortaya çıkar. sizin girmek istediginiz port kapalı ise, bu hata mesajı ile karşılaşırsınız...
Cevap 45: //ns ghost $me şifre - //ns recover $me şifre
Cevap 46: memonun okunmadığını belirtir.
Cevap 47: /join -i
Cevap 48: //mode #eğitim +oa $nick(#eğitim,2,v) $nick(#eğitim,2,v)
Cevap 49: /timer -e 3 15 whois heLL
Cevap 50: //cs akick $comchan(XooX,4) add $anick $+ !*@* Sebep.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver