Ircop olcam bana yardım et :P [argo]
(*) | Rasputin | (*): utku (*) | Rasputin | (*): sana (*) | Rasputin | (*): komutlarla (*) | Rasputin | (*): ilgili soru sorcam (*) | Rasputin | (*): cevapla (*) | Rasputin | (*): ok? (*) | Rasputin | (*): ircop yapmaya calısıom kendimi (*) | Rasputin | (*): Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
(*) | Rasputin | (*): tamammı (*) | Rasputin | (*): utku (*) | Rasputin | (*): adam soru sorcak Utuk: sor (*) | Rasputin | (*): sende bana söle (*) | Rasputin | (*): ok (*) | Rasputin | (*): soruyor Utuk: tamam (*) | Rasputin | (*): utku (*) | Rasputin | (*): nickimi Utuk: he (*) | Rasputin | (*): nasıl (*) | Rasputin | (*): şifrlicem (*) | Rasputin | (*): adam sormadı ama (*) | Rasputin | (*): ben unuttum (*) | Rasputin | (*): Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Utuk: /ns pussy <nick> şifre emailadresin (*) | Rasputin | (*): pussy (*) | Rasputin | (*): ne (*) | Rasputin | (*): olm Utuk: am (*) | Rasputin | (*): olm (*) | Rasputin | (*): hata (*) | Rasputin | (*): cerdi Utuk: ne yazıyor paste et bakayım (*) | Rasputin | (*): *pussy* xxxxxxxxxxx xxxxxxxx Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Utuk: olm Utuk: /ns yazacaksın Utuk: /ns pussy nick şifre email (*) | Rasputin | (*): [19:37:39] -NickServ- Varolmayan komut pussy. yardım için "/msg NickServ HELP" yazınız. Utuk: hımm Utuk: o serverda bir sorun var sanırım (*) | Rasputin | (*): ok Utuk: siki kalkmıyor demekki server'ın Utuk: server'ın versiyonu ne (*) | Rasputin | (*): /ns register (*) | Rasputin | (*): olmasıbn (*) | Rasputin | (*): register olmasın (*) | Rasputin | (*): o Utuk: yok olm erkek adam register kullanmaz Utuk: pussy kullanır (*) | Rasputin | (*): ya (*) | Rasputin | (*): utku (*) | Rasputin | (*): olmuyor Utuk: ne olmuyor (*) | Rasputin | (*): nickimi (*) | Rasputin | (*): şifrelyemiom Utuk: komut o olm (*) | Rasputin | (*): ya (*) | Rasputin | (*): kServ* REGISTER xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
(*) | Rasputin | (*): baksana Utuk: nickini yazma (*) | Rasputin | (*): ne (*) | Rasputin | (*): yazcam Utuk: onu yazma işte (*) | Rasputin | (*): [19:44:09] -NickServ- xxxxxxxxxx nicki sizin adınıza kayıt edildi: *xxxxxxxxxxxxxxx - [19:44:09] -NickServ- Nick Şifreniz xxxxxxxxxx İlerde kullanacağınız için unutmayınız ve kimseye söylemeyiniz. - Utuk: tamam işte (*) | Rasputin | (*): ok (*) | Rasputin | (*): oldu Tamamdır nick şifrelemeyi de öğrendi, bir ircop daha çıkıyor piyasaya... :S
|