Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Şubat 2008, 21:23   #4
тєαм
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: NoMercy Socket Bot

eren_o7 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yok Hocam O farklı O Bota Notice Okutarak Oper'lere Takı veren bi kod. Benim dediğim ise şu.

Globaldesk kanalına Supervisor_EreN Girdi +h mod aldı Bu sefer nicki Globaldesk_Supervisor_EreN oldu
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
bunu düzeltmek istiyorum. Yani supervisor_ Covisor_ Admin_ Csop_ sysop bu takılı kişiler Globaldesk kanalında +h modu aldıklarında etkilenmesin.

Tşk saol

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
if $4 == +h { if $3 == #Globaldesk { if Covisor_* !iswm $5 || Admin_ !iswm $5 || Csop_ !iswm $5 || Sysop_ !iswm $5 { sw $sockname privmsg $3 :Şu anda Kanalda Globaldesk olarak konumlandirildiniz. $5 Iyi Görevler. (EreN) sw $sockname os raw swhois $5 :is a Globaldesk [Level I] sw $sockname os raw svsmode $5 +qWH sw $sockname os raw svsnick $5 Globaldesk_ $+ $5 :0 sw $sockname chghost $5 globaldesk.mIRCALemi.net sw $sockname chgident $5 globaldesk sw $sockname chgname $5 mIRCALemi Global Operator sw $sockname chanserv access #Yönetim add Globaldesk_ $+ $5 40 sw $sockname chanserv access #GlobalHelp add Globaldesk_ $+ $5 50 sw $sockname chanserv access #mIRCALemi add Globaldesk_ $+ $5 999 sw $sockname chanserv access #Muhabbet add Globaldesk_ $+ $5 999 sw $sockname chanserv access #Sohbet add Globaldesk_ $+ $5 999 sw $sockname chanserv access #Zurna add Globaldesk_ $+ $5 999 sw $sockname chanserv access #Antalya add Globaldesk_ $+ $5 999 sw $sockname chanserv access #izmir add Globaldesk_ $+ $5 999 sw $sockname chanserv access #istanbul add Globaldesk_ $+ $5 999 sw $sockname chanserv access #Ankara add Globaldesk_ $+ $5 999 sw $sockname os raw svsjoin Globaldesk_ $+ $5 #Globaldesk,#Yönetim,#GlobalHelp,#mIRCALemi,#muhabbet,#zurna,#sohbet,#founder,#staff,#antalya,#Ankara,istanbul,#izmir } } }

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan