PHP Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:join:#kanal:{ if !$timer($nick) { $+(.timer,$nick) 0 1 .inc -e $+(%,$nick) } }
on *:part:#kanal:{ if $timer($nick) { $+(.timer,$nick) off | .writeini -n $replace($day,Monday,Pazartesi,Tuesday,Sali,Wednesday,Carsamba,Thursday,Persembe,Friday,Cuma,Saturday,Cumartesi,Sunday,Pazar) $+ .ini $date $remove($($+(%,$nick),1),%) $($+(%,$nick),2) } }
on *:quit:{ if $timer($nick) { $+(.timer,$nick) off | .writeini -n $replace($day,Monday,Pazartesi,Tuesday,Sali,Wednesday,Carsamba,Thursday,Persembe,Friday,Cuma,Saturday,Cumartesi,Sunday,Pazar) $+ .ini $date $remove($($+(%,$nick),1),%) $($+(%,$nick),2) } }
on *:text:*:#kanal:{
if !online isin $1- {
if $read($replace($day,Monday,Pazartesi,Tuesday,Sali,Wednesday,Carsamba,Thursday,Persembe,Friday,Cuma,Saturday,Cumartesi,Sunday,Pazar) $+ .ini,w,* $+ $2 $+ *) == $null { msg $chan $2 ile ilgili bi sonuç bulunamadı
}
else {
msg $chan $2 => $duration($gettok($read($replace($day,Monday,Pazartesi,Tuesday,Sali,Wednesday,Carsamba,Thursday,Persembe,Friday,Cuma,Saturday,Cumartesi,Sunday,Pazar) $+ .ini,w,* $+ $2 $+ *),2,61))
}
}
}
#kanal'ı editle kanalda !online yaz.. Nick ile veriyormu vermiyormu hatırlamıyorum 1 sene önce yazmıştım.. Forumda var ama nick ile bakıcağın yazmıştım bi ara ama nerde allah bilir