Konu: Eschat
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Şubat 2008, 00:31   #4
laglagorg
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Eschat

laglagorg Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Merhaba Arkadaşlar Şimdi açdıgım konu biraz saçma gelebilir ama öyle gerekiyor. Ben Eschat e baglandıgı zaman aynen Aşagıdaki Gibi nick kutu gelmesini istiyorum. Düşün Düşün bir çözüm bulamadım. Belki Sizin bilginiz Vardır. Yardımlarınız icin Ve Okudugunuz icin Tşk ederim..

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Arkadaşım Yazılıcak olan Kod php Kodu oldugu icin Bu konuyu Açdım tşk ederim.

Birde aLkoLik arkadaşım Siz yanlış Anladınız Beni.Sadece eschat e bir kod yazılması lazım eschatten sohbet e direk baglantı var.
<param name='nickname' value='Misafir'>

yani bu kod eklidir. Benim istedigim Direk giriş Varya Nick Sorma kutusu ve şifre sorma yeri yok sadece direk baglanıyor benim istedigim o anda baglanıyor baglandıgın da Misafir nicki ile giriş yapıyor Nick Değiştiremiyor Userler Onun icin böyle bir düşünce geldi aklıma direk baglanınca Karşılarına Resimdeki gibi Nick Sorma kutu su gelicek yani arkadaşlar Eschat te bir kod yazılmalı ki o Nick sorma kutusu gelicek yardımcı olursanız Cok sevinirim iyi çalışmlar dilerim.. Örnek böle br kod verebilirim ama yemedi.
<param name="nickname" value="<?php echo $_POST['nick'];?>">

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan