Cevap: S.a Acil Yardım
BehroozWlof Kardes Kurulmuyor bana eggdrop bot ları kurabilcek 3-5 tane de module ekleyebilecek bi arkadas lazım atıorum ftp ye calısmıor cycle icin kanalların url adreslerinin editlenmesi lazım uzun is bosver dien arkadaslar varsa ben editledim ama bot girmior sunucuya calısmıor rica ediyorum arkadaslar yokmu bi kardesimiz bana kurabilecek anlamıorum bilmemezlik zor.forumda yazan yerleri de gezdim yaptım olmuor Rica Ediyorum Bi Arkadas Kuruversin allah rızası icin ne dieim baska ilgilenende ilgilenmiyende saolsun Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ( Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ( Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ( Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ( Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ( Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ( Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |