Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Şubat 2008, 19:32   #14
NeTDeLiSi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Yanıt: HeLper Ve HelpSopLara Özel Host

Converse Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
anope değil ircservices-5.0.59 aynen NeTDeLiSi arkadaşımızın anlattığı şekilde yaptım ama bi sonuç alamadım

IrcServices'de help kanalında Op olanlara otomatik host ;

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
cd ircservices-5.0.59 cd modules cd chanserv pico check.c

Check.c Dosyası içerisindeki aşağıdaki satırı buluyoruz ;

if (call_callback_4(module, cb_check_chan_user_modes, source, user, c, modes) > 0) return;

Bu satırın hemen altına aşağıdaki satırı ekleyip kayıt ediyoruz ;

if (!stricmp(c->name, "#help") && check_access(user, ci, CA_AUTOOP) && !is_oper(user)) { send_cmd(s_NickServ, "chghost %s Helper.IRCForumlari.NET", user->nick); send_cmd(s_NickServ, "chgident %s helper", user->nick); send_cmd(s_NickServ, "SVSJOIN %s #helpers,#eğitim", user->nick); send_cmd(s_NickServ, "SVSMODE %s +hWwsgkf :1", user->nick); send_cmd(s_NickServ, "SWHOIS %s :IRCForumlari.NET [Helper] Operator", user->nick); send_cmd(s_NickServ, "PRIVMSG #opers %s nicki IRC Helper olarak tanindi.", user->nick); send_cmd(s_NickServ, "PRIVMSG #HelpSop %s nicki IRC Helper olarak tanindi.", user->nick); }

Kaydedip çıkıyoruz [ ctrl + x +y ] çıktıktan sonra aşağıdaki komutları uyguluyoruz ;
cd .. cd .. make make install

Servislerini yeniden başlat eğer yanlış birşey yapmıyorsan olucaktır.Satır kaydırmamaya dikkat et
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

google_ad_section_end -->

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver