Cevap: Açılış Müziği
L4roXyL Aynen dediğine katılıyorum. Ferit attığın mp3 ü öncelikle tanıtacaksın. + Şu var mIRC ler orjinal yapılandırma ayarları yapılırken sesler Sounds ve sound dosyasında load edilir. Şimdi gelelim senin çözümüne Sırayla yapalım. Öncelikle mp3 'nü sounds veya sounds dosyasına at. mircinde hangisi var ise .. Şimdi gelelim mp3 ünü okutma load işlemine. Load etmedin sürece çalmaz. /load -rs MP3nü-attın-dosya/dosyaadı.mp3 örnek /load -rs sounds/dayanamam.mp3 gibi.. Şimdi gelelim Remote kısmına on *:start:splay dayanamam.mp3 Şimdi dene çalışır... Bütün bunları yaptım ama hala çalışmadı diyorsan uyarı olarak bunu alıyorum diyorsan * /splay: Dosya Yok 'dayanamam.mp3' Şimdi mIRC inde ayarlar kısmına gel ve sesler bölümünü ac istekler kısmına tıkla önüne kücük bir pencere acılacak ve bu pencerede ses klasörleri diye bir bölüm var .mp3 - .wav buradan .mp3 ü tıkla burayı ellemesende bişey fark etmez. Son olarak hemen altında C:\Documents and Settings\ bir bölüm var tıkla burayı mp3 'nü hangi klasöre attı isen onun üzerine gel tıkla bu kadar. Kolay gelsin... olmadı diyorsan ekle Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Konu Shujinko tarafından (10 Şubat 2008 Saat 20:29 ) değiştirilmiştir.
|