Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Şubat 2008, 09:27   #1
IrCbaStarD
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
korku film'i x@

Bende Bi itiraf'da bulunucam.
Evet arkadaşlar nedenini bilmiyorum ama korku film'i izleyemiyorum x@ uyuz oluyor korkuyorum. Yakın çevrem (Arkadaşlarım) bilirler nasıl biri oldumu, şaşıyorlar bu durumumla makara yapiyorlar. x@
Bu itiraf'ı yazarken msn'den bi arkada$'ımın görüşü.. Saat : 09:22:31
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
------------------------------------------------------------------ says: senin bişeyden korkacağına ihtimal vermiyordum ' Bitmeden Bu Rüya Ölsem, Yüregim Avuçlarında.. (Sercan MeliS) ;$ says: ------------------------------------------------------------------- says: kelebekten çok korkarım yaz ------------------------------------------------------------------- says: matrak olsun ------------------------------------------------------------------- says: ' Bitmeden Bu Rüya Ölsem, Yüregim Avuçlarında.. (Sercan MeliS) ;$ says: Zaten bi Korku film'inden Korkuyorum ' Bitmeden Bu Rüya Ölsem, Yüregim Avuçlarında.. (Sercan MeliS) ;$ says: ((x ------------------------------------------------------------------- says: çok korku filmi izleyince geçiyor ------------------------------------------------------------------- says: hiç korkmuyorsun ' Bitmeden Bu Rüya Ölsem, Yüregim Avuçlarında.. (Sercan MeliS) ;$ says: Banane izlemem ' Bitmeden Bu Rüya Ölsem, Yüregim Avuçlarında.. (Sercan MeliS) ;$ says: Korkuyorum x@ Transfer of "afrodisiak pleasure - dj erbil mix j[2]..mp3" is complete. ------------------------------------------------------------------- says: tamam be ne kızıyon

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver