Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Şubat 2008, 14:53   #8
AsiL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Fikri gelen? : )

Uno Botunun Tanımı:

Uno botunun türkceleştirilmesi tarafımca yapılmıştır.
Bu bot bildigimiz pis yedili oyununa benzir.
Bu botla EFNet te tanıştım oraya sokan arkadastan aldım
EFNet e bo botla 30 kişiye kadar oyun oynuyan gördüm ama bu bot ile en zevkli yon 5 kişi ile oynanıyor diyer türlü elin dönmesi uzata biliyor.
Komutları:
Uno Oyunu başlatmak İçin;
!Uno
Uno Oyununa Girmek İçin;
join
Uno Oyun Botu Çeşitli Renklerde Kagıtlar Dagıtır Bunlar 4 Ana renktedir.
Mavi = blue
Sarı = yellow
Kırmızı = red
yeşil = green
oyunun dönmesi için renlerin baş harfleri kullanılır bunlar mesela elimiz deki kagıtlar sunlar ;

[3] [S] [7] [2] Elimizdeki kartları bunlar olarak düsünürsek eyer.
Yerdeki kagıdı dikkate almalıyız mesela yerdeki kagıdın rengi [7] kırmızı yedi bizim kırmızı atmamız gerekiyor komutur ;
play r 2 komu ile kırmızı kartımızı elimizden cıkara biliriz. diyelimki elimizde kırmızı yok yerdeki kagıt sayısı 7 elimizdeki yeşil yediyle kagıdın renginizde degiştire biliriz ;
play g 7 komutu ile.
Oyunda karsımıza cıkıcak çeşitli jokarlerde bulunuyor bunlardan biri WD4 bu kagıt sizin elinizdeki en buyuk jokerdir bunu kullanız zaman bir sonraki oyuncuya 4 kagıt veriri ve sizin kagıt rengi değiştirmenizi saglar diyer jokerimiz ise WILD bu kagıt elinizde oldugu zaman yerdeki kagıdın rengini istediniz gibi deiştire bilirsiniz bir diyer jokerimizde S bu kagıt ise bir kullanıcı atlattırır mesela benden sonraki kullanıcı mehmet bu kagıdı kullandınız zaman mehmeti atlar ve hasana gecer diyer jokerimiz DT buda önemli bir kagıttır bu kagıtdın kullanıldıgında mehmete iki kagıt cektirr ve hasana atlatır oyunu kısacası oyunu oynayınca sizde anlayacasınızki muhtesem bir oyun isteyen herkese vere bilirim bu oyun şuan mirc script le calısıyor ama iyi bir calısma sonucu tcl ye dokule bilir hayırlı gunler.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet