|
LauReLL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Üzgünüm Ama İstediğim Cevabı Alamadım Şu Yaptığına Bakılırsa Türkiye Bayraklarıyla Donaltılmış bir script yapıyorsun ve araya bir başka vs vs ayrım değil kasıttır...
Ayrıca Umarım istediğiniz cvp ı almışsınızdır LauReLL.. Yazısınada Bakılırsa Bana karşı cevabın Biraz iyi Olmuş ve benmde Sana Karşı Cevabım İyi Olucaktır...
Haa Sen Unuttuysan Biz HatırlataLım..
Ben Irkçı Değil TÜRKÜM Aklına bişi gelmesin yaşım 19 Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... |
Sizide tanımama Rağmen Sorunuza Açıklık Getimek İçin Özen Gösterdim Beklediğiniz,Acaba Diye Düşündüğünüz Soru İşareti Oluşan,Türk Bayrağı Olan Bir Scriptte ,Yapımcının Özelinde Dini Bir Resimin Ne İşi var Diye Bir izlenimi Yaratmış Olsa Gerek Diye Düşünerek Resmin Sade Görünümünüde Ekleyerek Resmin Dinibir resim değil Türk Dünyamızın Çok Büyük Bir Kahramanınız Resmi Oldunu Açıklma çabasına Girdim... Bunun İçin Gece Yarısı İşlerimin Arasında Çaba harcmaış Olmakdan Dolayı Teşekkür Beklerdim..Size al Cavabını Dergibi Bir izlenim Olduysa Kusura Bakma Kardeş Ben 26 Yaşındayım ve Karşımdakine Saygıdan dolayı Umarım Beklediğiniz cvp'ı Verebilmişimdir diye iyi Niyetli Bir Şekilde Yazmıştım... Yine Farklı Anlamışsın : )
Bende Kötü Niyet Yoktu Amacım Bir Kişide Olsa Benim özelime Bıraktığım Resimden Dolayı Scriptimi Farklı Anlaşılsınn istemediğim Dendi Çabam....
Ve Cvpında Buyursun Gelsin. Alınganlıkla Yazmış Olduğun Post Diye Gördüm Bu Yüzden İncinmedim Sende Beni Yanlış Anladığını Bu Postumdan Farkedersin Umarım..