Cevap: Haftanın Polemiği < 3 > mIRCTurk.com [2008]
mIRCTurk te tam 3 yıl takıldım. Dile kolay, 3 yıl günün minimum 8 saati Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Her gördüğümü, her olup biteni anlatsam forum dbleri şişer sanırım.
Madem herkes cliff den bahsediyor, bizde birşeyler ekleyelim;
3 yıl önce mircturk e aynı zaman zarfında takılmaya başlamıştık sanırım, beraber zurna aopuyduk Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ne günlerdi.
Beraber yükseldik, anlayamadığım bir hırs vardı 2mizdede, mircturk ü yönetmek gibi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. yönetim basamaklarından beraber yükseldik, o hep 1 basamak önümdeydi. Bu yolda hayatımızden ne fedakarlıklar yaptık sadece biz biliriz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sonunda istediğimiz olmuştu, geçmişte üzerimizde olan kasıntıların yerinde artık biz vardık. Artık sıra onlar gibi olmamaktaydı.
Daha sonra okulum ve derslerim ağırlaştı, IRC ye ara vermek zorunda kaldım. Serkan hala orada, umarım hep orada görürüm ve hep gurur duymaya devam ederim.
Kim ne derse desin; Onun şuan sahip olduğu yetki ve güce ne şartlarda geldiğini, nelerle karşılaştığını, nelere katlandığını ben bilirim canlı şahidiyim. Bu yüzden hiç kimse kişisel aksiyon alıyor, sebebsiz nick yasakliyor vs demesin. Yapiyorsa vardır bildiği. Herzaman kendi doğrularına inanan bir insan, bundan sonrada hep böyle olucaktır.
mIRCTurk Türkiyenin en önde gelen sunucularındandır, umarım başarıları daimi olur;
Saygılar.
Konu DizZy tarafından (05 Şubat 2008 Saat 20:49 ) değiştirilmiştir.
|