Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Şubat 2008, 20:01   #59
FaCia
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 3 > mIRCTurk.com [2008]

Burda Çoğu kişi olaya profesyonel yaklaşmamış. Bende o sunucuda görev yaptım emek verdim. Sonra İlgilenemediğim için serkanla konusarak bıraktım görevi. Buraya kadar sorun yok hersey çok güzel. Hersey profesyonelce ama insanlar bazen emek verdikleri yerde saygı görmek ister ben sabahlara kadar orası için çalıştıysam buna saygı duyulması lazım. Benim çalıştığım kelimeler hala googlede 1 nci ama ben görevi bıraktım kimse bana gelip sağol ahmet teşekkür ederiz emeklerin için demedi simdi siz kendinizi benim yerime koyun ne dersiniz ? Anladımki hersey işin bitinceye kadarmış emeğin saygının hiç bir değeri yokmus emeğe karsılığı sadece oper olmamalı bununla değer gösterilmemeli. Ben sadece bir teşekkür bekledim oda edilmedi sanki ben orası için değilde baskası için çalışmışım gibi kimse gelip ağzını acmadı ne yapsaydım bende bildiklerimi bazıları gidip orda burda anlatsamıydım belki o zaman iyi olurdum bana güvendikleri konuları açığamı çıkarsaydım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ama bize yakışmaz... Başka bir konu Cliff in kadrosu kadroyu adam kuruyor kimene ? arkadasıyla iyi anlasıyordur onunla çalişir eşi dostu bunu yönetim görmüyormu orası belediyenin değilki görüşünü belirtip seçimle adam alınsın yönetim bunu görmüyormu demekki suan sorun yok iyi gidiyor. Burda kişileri yargılamayın ne iş yapılıyor ona bakın eğer iş yapılmıyorsa o zaman önce bölümü sonra sorumlusu konuşulur ama burda herkez cliff i hedef aliyor o zaman altuğu da yargilayın neden cliff le çalişiyor. Buna kimsenin hakkı yok çünkü tek kelime SANANE
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
. Ve kimseyi kimseyle kıyaslamayın bence bunlar benim görüslerim.

Görevi Suistimale Sebebiyet Veren Merhamet, VATANA İHANETTİR...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver