Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Şubat 2008, 13:40   #56
Shadow
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 3 > mIRCTurk.com [2008]

Shadow Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
o zamanlar global departman sorumlusu CLiffBurton'dan help veya operhelp kanalinda yetki istiyorum

Tahsinn Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Konuyu Lütfen Kişileşdirme Mt Yönetiminden bahset , Senin Departman Sorumlusu dediğin adam o senelerde global kanal Sorumlusuydu

Yazdiklarimi okumuyorsun sanirim, cikar su at gozluklerini, bak ben sirf yanlis bilgin olmasin ve insanlari karalama huyundan vazgecesin diye, senin icin satirlarca yazi yaziyorum. Sen okumadan gene havadan sallamaya devam ediyorsun. Gerci can cikar huy cikmaz derlerde, ben anlatayim dedim. Anlatmadi demesinler.

Shadow Nickli Üyeden Alıntı
Sorusu/sorunu olan pm atabilir. Bu baslik altinda dedigim gibi son post'umdur. Cunku haftanin polemigi " mIRCTurk " degilde benmi$im gibi hissetmeye basladim.

Yahu bak simdi sen direk bana saldiriyorsun, ben cevap verince sonra gelmis olayi kisilestirme yaziyorsun. Senin icin isimi birakip, BOZUK klavyemde duzgun bir sekilde bir ton sey yaziyorum, sen hala 2 - 3 GUN helper takildin emek verenlere ne olucak diyorsun. Benim mIRCTurk sunucusuna girdigim gunle beraber, Git zamaninda yaptigim helperlik ve sonrasindaki yaptigim calisma/gorevler ne olucak? O emek degilde senin Helpsop'lugun mu emek? Ayrica Helper'lar emek veriyorda @ lar &'lar emek vermiyor mu?

Parali oper konusunda ilk post'umda belirtmistim zaten. O konuda yorum yapan herkese (sanada) katilirim ama mircturk'u de kalkip kotulemek istemem. Cunku bende onlarin yerinde olsam, ektigimi bicmek isterim.

Alinti yaptigim kismi okuda, eger post atacaksan, cevap vermemi gerektirecek cumleler gecmesin icerde. Ciddi ciddi haftanin polemigi benmisim gibi hissettim, bu bana rahatsizlik veriyor, eminim konuyu okuyan arkadaslarda boyle dusunuyor, tartisma izlemek yerine farkli farkli yorumlar okumak istiyorlardir. Bana yonelik soyleyecegin bir sey varsa pm atarsin. Herkese iyi gunler. [Post kirliligim icin ozur diliyorum, umarim anlayisla karsilarsiniz.]

Saygilarimla.

Not: Degil benim hakkimda olumsuz bir sey yazmak, $ahsima kufur bile etseniz, bu baslik altinda baska post atmayacagim. Tadinda birakmak lazim.

Not2: Harcadilar dedigin adam, kendi islerinden dolayi irc'e yeterli zaman ayiramayacagi icin gorevinden ayrildi. Kimsenin harcadigi yok, zaten öyle adami harcayacak adamda yok. Sohbet amaci ile son 2-3 gundur girdigine sahit oldum bende, yuzu mIRCTurk'te, gidip sorun bakalim, harcadilar mi diye. Hem harcanan adam, nasil hala Supervisor_ olarak giriyor, bu da muamma. Olayin gercek sebebini bilmiyorsaniz, az biraz kafatasinizin icindekini calistirmayi deneyin. Harcanmis mi harcanmamis mi anlamak icin

Konu Shadow tarafından (05 Şubat 2008 Saat 14:03 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver