Bak simdi gülüm. Bana bu sekilde sen radyo kanalindan
globaldesk ciktin diyen ilk kisi sen degilsin. Zamaninda mt'den ekmek yiyen biri oldugun icin yedigi kaba sican bir kopek misalisin diyecegim ama hakaret etmek istemiyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir., artik kuyruk acin nasil olduysa.
Nasilsa orda gorev almiyorum $u an. Basliyim sana mazi'mi anlatmaya. Sene 2005, Doruk.NET'ten kisisel sebeplerden dolayi ayrilmisim. IRC'i birakma karari aliyorum. Arkadasimin istegi ile mt'de help departmaninda KORSAN Helpdesk iken gorev almaya basliyorm. Git falan Sysop. Her neyse, 2006 ocak ayi sonlarina dogru help mi global mi diyorlar, help'i seciyoruz haliyle fakat help yonetimi degisince, acikta kaliyoruz ve globallere geciyor ben ve bazi arkadaslar. Sonra zurna kanalinda CLiff'le bir sekilde tanisiyoruz. Ve ardindan, zurna kanalinda yardimci sop gorevi aliyorum. CLiff beni yonetime tavsiye ediyor ve bana sohbet kanalini vermeyi ongoruyorlar. Fakat ben 3 ay sonrasinda mircturk kanali oldugu gibi, sohbet kanalinida almadan 1 gun once net'e ara vermek zorunda kaliyorum. Sene oldu mu 2007. Mersin'e gelmeden once KORSAN tarafindan Muhabbet kanali sop'u olarak ataniyorum. Fakat online yetersizligimden dolayi, gorevim yarida kaliyor. Mersin'e gelip evime net baglattigimda, Dizzy tarafindan radyo kanalina sop olmam konusunda teklif geliyor, global'e cekilecegi söyleniyor. Ve orada morwen ile 2'li bir sekilde radyo kanalini tarihindeki en iyi sekilde yonetiyoruz. Bunu ben degil, yonetim kendisi söylüyor. Ardindan globaldesk adayi cikiyorum, ve bir sureligine kizaga aliniyorum. Bos durmak istemedigmden dolayi, o zamanlar global departman sorumlusu CLiffBurton'dan help veya operhelp kanalinda yetki istiyorum, en azindan birilerine yardimim dokunmasi amaciyla. Hemde MT kurallarina uygun bir sekilde yukselmis oluyorum, prosedür icabi. Helper < Helpdesk < Globaldesk hesabi. Sonrasinda globaldesk olarak devam ediyorum ve yine kisisel sebeplerimden dolayi kendi istegim dogrultusunda, gorevimden ayriliyorum.
Sonuc olarak burdan ne anlaman gerektigini aciklayim sana. Su an'a kadar mircturk aleyhine attigin butun postlar, bir seyler bildigini sandigin kucuk beyninle karalamaya yonelik postlardi. Ama bak bilmedigin ne gercekler varmis. Bi de gelmis bana ben senin gecmisini söyleyim diyorsun. Kardesim benim, sen mirc'te server'e nasil baglanilacagina ogrenmeye calisirken ben Tr'nin en buyuk sunucularindan birinde yoneticilik yapiyordum 99 sonlarinda.
O yuzden bos bos konusmaya, karalama kampanyalari gutmeye hic ama hic gerek yok. Tamam kuyruk aciniz olabilir dogrudur, ama bilip bilmeden insanlar hakkinda konusmayin. Delikanli degilsiniz bunu anladikta, hic olmazsa INSAN olun.
Son post'um olacak bu konuda demistim, bu yazimdan bir oncekisinde. Bana sözümüde yedirdin ya, ne diyim ömür boyu o kuyruk acin icinde kalsin hehe
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Hadi iyi sabahlar.
Not: 1) Seneleri hesapla bakalim ne kadar olmus.
2) Bir tane sivrilen helpsop vardi hatirliyorum ama sonra kanka demeye baslamisti sanirim.
3) Sen beni help'te durdurmayacagini söylüyorsun bir helpsop olarak. (bak taa o zamandan beri önyargili biriymi$sin.) Senin founder'in Malthus (abi dedigim saygideger nadir insanlardan biridir), keske global degilde help kanalinda kalsan ne iyi olur diyordu. Ne tuhaf bir durum di mi tahsincim, hep her lafindan sonra ezilip altta kalmak.
4) Ne kadar helperlik yaptigimida yanlis hatirliyorsun, 1,5 gun degildi o. 5 gun help'te kaldim, 5 gun operhelp'te. 5 gun kaldigim gun boyunca, istatistiklerde, #Help kanalinda 1 aylik helperin cogundan daha fazla yardimci oldugum gozukuyordu. HelpBot'un istatistikleriylede torpil hesabi oynamislardir kesin
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.)