Cevap: Haftanın Polemiği < 3 > mIRCTurk.com [2008]
Sana Gülerim Shadow Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Senin nasıl Globaldesk oldugunu ben sana loğunu veriyim Mt Yönetiminde istermisin ?
Radyo kanalı satıldında Seni geldi Cliff adamım die bana helper ekletti, Daha sonra Helpsop kanalında ben Cliffe gerekeni söyledim seni aldı Globaldesk yaptı Sence bu hak yemekmi değilmi mt kaç gün helper oldun sen canımda gelip burda elaleme Post atıyorsun saçma saçan die Sen kimsin? Adamlar 1 sene 2 Sene emek veriyor Globaldesk olamıyor helpdesk olmaıyor Sen gel cliff Amcan getirsin bu adam 2 gün helpde dursun 'Globaldesk' Yapacam Diyor Bende orda Helpsop Bulundum için durumu iza ettim, Vede Seni bu şekilde help'de durdurmayacağımı söyledim 1,5 Gün içinde Seni Globaldesk yaptı? Şimdiki Helpsoplar Desin bakayımda ben bir görüyüm cliff bak napıyor, Ozaman Yönetimde Adalet vardı Yalowa loglar gitti an konuşdun an Cliff değil Kralı gelsin hakkını verirdi Burda bidaha yazarken, Saçma saçan işler yazma git sen yalanmana bak ondan sonra burdaki Forumdaki arkadaşlara laf at Sen benım Bildim Bir Aopsun Veya Sopsun Senden Ne Helper Nede Globaldesk olur sizin Tek güzelliğiniz Cliffi Tanımışınız Veya beslediniz yaptı, Bir Şey Konuşurken Düşün acaba ben nerden geldim ne emek yaptım? Sopluk yaptıysan Bizim Zamanımızda Helpdesk_ Globaldesk diye gidiyordu Bana Senin Sopken Globaldesk olmuş bir adam söyle gelip elini öpüyüm Bikere insan gibi adam olsan düşünürsün Bu Adamlar bukadar emek veriyor gece gündüz çalışıyor Mt Menfatlerine göre çalışıyor Adamların arkasında kimse olmadığı için Adamlar hep aynı yerde Vede Bilgide sanada Basar Cliffede Adaletsizlik yapmayın Bidaha forumlarda'da gelip saçma saçan şeyler yazmayın etmeyin vs diye konuşma bu Forumda Yöneticiler var herkez işini bilir Sen işine bak ewladım. |