Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Şubat 2008, 02:21   #47
Silencer
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 3 > mIRCTurk.com [2008]

mIRCTurk.. IRC'de dûzenli yônetim ve profesyonelligin adresi. AlwaysGooD gibi bir Root'a sahip olduklari icin sanslilar. Kendi dalinda Rakipsiz oldugunu dusunuyorum (unix/kodlama) . WiLbur'da ôyle tabi Web Alaninda sayilir kisilerden. Saygi'yi hak eden insanlar. yardim'a herzaman acik bir kisilikleri var. Fakat, yônetimindeki kayip'lar mIRCturk'u zedeledi sanirim. Bir yalowa, bir Git kolay bulunacak kisiler degiller. Ne mi oldu ? mt #help ekibinin insanlarin gozundeki profesyonelligi dustu. niye mi? Neostream IF'de iyi bir yolda gitmiyordu. Surekli tartisma vs. Fakat mt'de founder olduktan sonra bir degistiki sormayin
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bunun farkinda olanlar eminim vardir. Guzel birsey bu, insan'larin hatasini anlamasi, yasina gore uygun davranmasi guzel bisey. Fakat Git help departmanlarinda NeostreaM gibi 1000 kisi'ye bedel diye dusunuyorum. Yônetim anlayisi olsun, diger sunucu'larda sevilen kac tane Founder var sôylesenize? Ama Git herkez tarafindan saygi gorulen, sayilan bir founder'di En buyuk kayip'i bana gôre ethem hoca'yi kaybetmeleridir mIRCturk'un. 2006 yilinda yônetiminde bulundugum icin mIRCturk'un eski gûnlerini yasamadigini goruyorum. Umarim eski gûnlerine dôner.. mIRCturk'u daha iyi yerlerde gôrmek istiyoruz..

Kolay gelsin
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver