Okumuyorsun yazilanlari ve nerden baltayi vursam mircturk'e diye ugras veriyorsun. Bu ugraslarinda uzun suredir dolayli olarak devam ediyor, sende bende bunu biliyoruz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ayrica -en azindan benim bildigim bu- global kanal departmaninda, " senin bilgine gore aliyorlar " bu dusunceden daha farkli kriterlere bakilarak Sop/Globaldesk aliniyor. E bilgi de gerekli tabide onlar diger departmanlarda oldugu gibi biraz arka planda kaliyor. aXe konuyu dahada uzatirdim uzatmasinada, senin oyun kanali sahibi ve yonetici oldugun zamanlardaki tutumlarinida hatirliyor, simdiki söylemlerinle rahatca karsilastirabiliyorum. Burada olumsuz post atan kac kisi varsa %90'i senin yolundan gecmis insanlar. O yuzden hic ama hic tartismaya giresim kalmiyor vallahi.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ayrica emin ol, dedigim gibi bu olumsuz post atan arkadaslar, -desk iken ayrildilar- su an yukselmis olup oper olsalardi, buradaki postlari tam tersi sekilde olurdu. Kopruyu gecene kadar, ayiya dayi demek boyle oluyor bak. Bana kalirsada delikanliliga sigmiyor bu yapilanlar. Neden dersen? Ayrilanlarin hemen hemen hepsinin, neden silindiklerine dair log'lari mevcut. Sende olsa, su an karalanmaya calisilan MT yonetimindekiler gibi davranirdin. Dahada uzatmaya gerek yok sanirim, bu olay birazda kisilik meselesi.
Son olarak, son cumlenle ilgili yorumumu yapip, bu konu hakkindaki son postumu yazmis olacagim. Teknik bakimdan iyi demek ile yapilan yenilikler ayni seyler degil. Senden bir ustteki arkadas teknik olarak cok iyi bence diyor, sen gelmis MIS ve Nomercy'den baska yaptiklari yenilik var mi? Neresi teknik bakimdan iyi gibi olaya getiriyorsun muhabbeti. Ve burdanda, mIRCTurk ile uzaktan yakindan alakasi olmayan herhangi biri bile, senin
amacini gayet net bir sekilde anlayabiliyor.
Bence boyle bos seylerle ugrasmayin, bakin siz bu sekilde sacmaladikca bende dayanamayip, cevap vermek zorunda hissediyorum kendimi ve isimden oluyorum. Otomatige baglandim, ne diye savunuyorsun sana mi kaldi, onlarin agzi dili eli, akli fikri yok mu da diyebilirsin/iz ama hani olur ya insanlar bir seyi severler, uzaktanda olsa. Sevdigi icinde, sevdigine kotu söz edilmesini istemezler öyle bir sey benimkide
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Sizinde hakli oldugunuz yönler var yok demiyorum. Ama hakli oldugunuz yerler haksiz olduklarinizin yaninda devede tirnak kaliyor.
Sahsi fikrimdir, ne olursa olsun sadece mt icin degil her neresi olursa olsun bir yerde gorev aldiysaniz eger, eminim kendi mal'iniz gibi kullanmissinizdir. Hic bir kazanciniz olmasada, onu benimsemi$sinizdir. Dahada basit'e indirgersek, kopek ve yemek yedigi kap lafiyla kesi$iriz.
Sorusu/sorunu olan pm atabilir. Bu baslik altinda dedigim gibi son post'umdur. Cunku haftanin polemigi " mIRCTurk " degilde benmi$im gibi hissetmeye basladim.
Herkese yaptigi islerde basarilar dilerim, saygilarimla.