Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Şubat 2008, 01:14   #45
aXe
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanıt: Haftanın Polemiği < 3 > mIRCTurk.com [2008]

Alıntı:
Hehe hatirliyorum bu muhabbeti. Yorum yap diyorlar,begenmedigimi söylüyorum.. Sana emin ol zorla yorum yap dememislerdir .) DB'ler olsada gostersek log'larini. Resmen ortaligi karistirmaya gelmistin be abicim. Sagla sol'la isim yok konusmayacagim, MT'nin avukati olmak bana mi kaldi diyorum kendi kendime ama kendini bilmeden yorum yapan, $imdi karaladiklari adama " abi, usta " diyen bi YALAMADIKLARI kalan adamlari gorunce ve cevap yazmayinca midem bulaniyor. Burda birbirinizi kollayip sisirmece tesekkurler atacaginiza biraz delikanli olun. Gecmisi hatirlayin ya, globaldesk iken Sysop adayi iken Helpdesk iken MT dediklerinde ŞAK ŞAK ŞAK. Kendi hataniz sonucu gorevinizden alinip, yetkileriniz hayal olunca. MT Kötü, " USTA, ABI " dediginiz adam yoneticiligi bilmeyen biri oluyor. Agir konusucam, ama kalp kirmayi sevmiyorum. Bu post'a beni tanimayanlar cevap yazip, tartismaya yol acmasin lutfen.

Sende mIRCTurkden ayrılınca gerçeklerle yüzyüze gelir buraya bunları yazarsın
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ayrıca Globaldesk'i onlar vermiyolar yada Sysop'u yada Helpdeskligi.. Kendi bilginle oluyorsun Gry
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Alıntı:
MIRCturk.com Turkiyede mirc , irc bitti derken tekrar diriltti. Yaptıgı yenilikler cogumuzu özendridi , imrendirdi.Yonetim kadrosunun yas ortalaması 18-22 arası olmasına ragmen bilgileriyle hepimizi şaşırttılar , su andada En güzel edit ve sağlamlık bakımından TR nin en buyk olmasada en teknik anlamda en kaliteli sunucusudur. Basarılar Mircturke ..

dipnot = Muhabbet.net linklini aldıklarında paralı oper sistemine gecmişti , ilk musterileride ben oldum sanırım AktueL nicki ile , Sora istanbul kanalınıda kiralamıstım , Admin kanalındaki muhabbeti , sıcaklıgı samimiyeti Zurna.Net de bulamamıstım, Ordada Adminlik yaptım , Mircturkun Farkı tarzıdır.. Saygılarımla..

Evet diriltti gibi gözüktü IRC'yi ama sonra bu mümkün olmadı.Cünkü leader&default&yalowa gibi isimler ayrıldı yönetimden..

Yaş ortalamalarını yanlış biliyorsun KuSuRSuZ..

Herkez diyorda teknik bakımından cok iyi mIRCTurk.Peki söylermisiniz bana,Default&Leader gitti,ben Nomercy'den sonra bi başka bot görmedim,gören varmı veya Yalowa gitti,MIS'den sonra herhangi bir web'de ilk göremedim,bileniniz varml ?

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver