Utku.. Bana Bir Kod Lazım Yazdım ama Yanlıs Oldu [argo] :P
xxxxxxx ` irc.sumisali.com | mIRCCoding Away` Meşgülüm Rahatsız Etmeyin: Utku.. Bana Bir Kod Lazım Yazdım ama Yanlıs Oldu Utuk: ne kodu xxxxxxx ` irc.sumisali.com | mIRCCoding Away` Meşgülüm Rahatsız Etmeyin: Rica Etsem Yardım Edermisin xxxxxxx ` irc.sumisali.com | mIRCCoding Away` Meşgülüm Rahatsız Etmeyin: splay Kodu Utuk: posta kodu olur mu xxxxxxx ` irc.sumisali.com | mIRCCoding Away` Meşgülüm Rahatsız Etmeyin: Seslenince ayarladığım Fon Ötmüyor.. Utuk: ne gereği var ki Utuk: mIRCden ayarla onu xxxxxxx ` irc.sumisali.com | mIRCCoding Away` Meşgülüm Rahatsız Etmeyin: Ayarlayamadım İste. Utuk: highlight ya da renklendirme kısmında xxxxxxx ` irc.sumisali.com | mIRCCoding Away` Meşgülüm Rahatsız Etmeyin: Tamam Yapamadım Olmadı Kirv.e. xxxxxxx ` irc.sumisali.com | mIRCCoding Away` Meşgülüm Rahatsız Etmeyin: Renkler Olmadı Highlight dan xxxxxxx ` irc.sumisali.com | mIRCCoding Away` Meşgülüm Rahatsız Etmeyin: Mavi Yapiyorum Mesela Olmuyor Utuk: nasıl olmadı ya Utuk: yapamamışsındır o zaman xxxxxxx ` irc.sumisali.com | mIRCCoding Away` Meşgülüm Rahatsız Etmeyin: Gönderiyim Bakarmısın xxxxxxx ` irc.sumisali.com | mIRCCoding Away` Meşgülüm Rahatsız Etmeyin: Allahım Ya Utuk: olm Utuk: highlight a gir xxxxxxx` irc.sumisali.com | mIRCCoding Away` Meşgülüm Rahatsız Etmeyin gönderiyor: Aç(Alt+A)
Utuk: ekle'ye gel xxxxxxx ` irc.sumisali.com | mIRCCoding Away` Meşgülüm Rahatsız Etmeyin: Bak İste Böyle Yaptım xxxxxxx ` irc.sumisali.com | mIRCCoding Away` Meşgülüm Rahatsız Etmeyin: $me ve OpS u Ekledim Utuk: oraya ne yazdıklarında uyarı geleceğini yazcaksın Utuk: $me mesela Utuk: rengini ayarlayacaksın xxxxxxx ` irc.sumisali.com | mIRCCoding Away` Meşgülüm Rahatsız Etmeyin tarafından gönderilen C:\Documents and Settings\heLL\Belgelerim\Alınan Dosyalarım\me.JPG dosyasını başarıyla aldınız. Utuk: ses i tıkla yanında xxxxxxx ` irc.sumisali.com | mIRCCoding Away` Meşgülüm Rahatsız Etmeyin: Olm Yaptım Bak Bi. Utuk: highlight açık mı peki xxxxxxx ` irc.sumisali.com | mIRCCoding Away` Meşgülüm Rahatsız Etmeyin: Enable Dio İsaretlememisim :D Utuk: ebenin amı Utuk: log atmazsam ne olayım xxxxxxx ` irc.sumisali.com | mIRCCoding Away` Meşgülüm Rahatsız Etmeyin: :))))))))) Utuk: rezil oldun olm sen bittin xxxxxxx ` irc.sumisali.com | mIRCCoding Away` Meşgülüm Rahatsız Etmeyin: eueheueheuehe xxxxxxx ` irc.sumisali.com | mIRCCoding Away` Meşgülüm Rahatsız Etmeyin: Olm Yapma Lan :D:D xxxxxxx ` irc.sumisali.com | mIRCCoding Away` Meşgülüm Rahatsız Etmeyin: Utuk: bittin olm poku yidin xxxxxxx ` irc.sumisali.com | mIRCCoding Away` Meşgülüm Rahatsız Etmeyin: : ))) Utuk: sen nasıl benim değerli vaktimi çalarsın xxxxxxx ` irc.sumisali.com | mIRCCoding Away` Meşgülüm Rahatsız Etmeyin: euehe (: Utuk: buşt seni xxxxxxx ` irc.sumisali.com | mIRCCoding Away` Meşgülüm Rahatsız Etmeyin: Olm Napiyim Len :D xxxxxxx ` irc.sumisali.com | mIRCCoding Away` Meşgülüm Rahatsız Etmeyin: Alla Alla Sordum :D Utuk: ben anlamaz Utuk: aynen log Utuk: xxxxxxx ` irc.sumisali.com | mIRCCoding Away` Meşgülüm Rahatsız Etmeyin: xxxxxxx ` irc.sumisali.com | mIRCCoding Away` Meşgülüm Rahatsız Etmeyin: İpne :D Utuk: gerçi benim de başıma gelmişti Utuk: remote açık değilmiş Utuk: kafayı sıyırmıştım saatlerce uğraşmıştım xxxxxxx ` irc.sumisali.com | mIRCCoding Away` Meşgülüm Rahatsız Etmeyin: : ))))))) Utuk: ama olsun şahit yok nasılsa Utuk: log yok ss yok xxxxxxx ` irc.sumisali.com | mIRCCoding Away` Meşgülüm Rahatsız Etmeyin:
:D:D Utuk: aehuaeahae xxxxxxx ` irc.sumisali.com | mIRCCoding Away` Meşgülüm Rahatsız Etmeyin: Yaktın la Beni xxxxxxx ` irc.sumisali.com | mIRCCoding Away` Meşgülüm Rahatsız Etmeyin:
:D:D:D Utuk: sus olm ağlama Utuk: ünlü olacaksın işte daha ne xxxxxxx ` irc.sumisali.com | mIRCCoding Away` Meşgülüm Rahatsız Etmeyin: : ))))))) xxxxxxx ` irc.sumisali.com | mIRCCoding Away` Meşgülüm Rahatsız Etmeyin: La Bırak Ünlü Münlü Olmak İstemiom xxxxxxx ` irc.sumisali.com | mIRCCoding Away` Meşgülüm Rahatsız Etmeyin: :D Utuk: yok yok Utuk: valla bak şansın açılacak Utuk: kızlar o biçim dalacaklar msne Utuk: vereyim mi adresini de? xxxxxxx ` irc.sumisali.com | mIRCCoding Away` Meşgülüm Rahatsız Etmeyin: :D:D:D:D:D:D:D:D
xxxxxxx ` irc.sumisali.com | mIRCCoding Away` Meşgülüm Rahatsız Etmeyin: La Dur Olm Hastalıkmısın Yapma xxxxxxx ` irc.sumisali.com | mIRCCoding Away` Meşgülüm Rahatsız Etmeyin:
:D xxxxxxx ` irc.sumisali.com | mIRCCoding Away` Meşgülüm Rahatsız Etmeyin: Yaptın mı La yoksa : ) Utuk: Logging Away`Meşgülüm Rahatsız Etmeyin Gülüm xxxxxxx ` irc.sumisali.com | mIRCCoding Away` Meşgülüm Rahatsız Etmeyin:
:D
Şaşkın coder :PpPp |