|
Shujinko Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Merhaba Arkadaşlar Sizden şeöyle bir Code istiyorum. mümkünse. Öncelikle Mirc girişleri. Kapalı bir serverda . örnegin #c.db kanalında opekle nick yazdığımda Bot Kişiyi #ops kanalına uop olarak ekliycek ve #ops kanalına eklendiğine dair memo atıcak. Daha sonra Kişiye özel mirc client şifresi gönderecek memo ile . Client şifresi gönderirken kişilere daha önce belirttiğim client.txt dosyasındaki şifrelerden göndermesini istiyorum örnegin. client.txt HS2X-CD25-KDSS-RVY1 KOVX-HS9X-MPDK-KMST vs.. vs.. mesela opekle serkan yazdım #ops kanalına acces ini ekledi memosunu attı ve client dosyasındaki 1.sıradaki belirtmiş olduğum şifreyi memo ile kişiye gönderdi ve client girişini acdı . bu şekilde olucak. daha sonraki ekledim kişi ise client dosyasındaki 2. şifreyi göndericek yani sıralama şeklinde olucak + Şifre daha önce kullanılmış ise bu şifre daha önce kullanış uyarı verip başka şifre yolluycak mümkün mü ? şimdiden teşekkürler .
|
txt ten okutacam diyorsun ve diyorsunki memo atacak eğerki o clinet şifresi verilmişse başka clinet verecek txt'te clinet kalmamışsa bot o clineti nerden çıkaracak ?
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.