|
Halili Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
uzun bir aradan sonra yeni bir script projesi üzerine çalışmalar yapıyorum
örnek olarak misafir nickinin özeline bile tıklanmasını istemiyorum kimsenin özelini bile açmamasını kodu buldum ama örnek olarak
/query {
if ($$1 == Halili) {
if (netvay.com isin $server) {
query $$1
echo $$1 15>14>1 Script hakkındaki dilek, öneri ve şikayetlerinizi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. adresine bildirebilirsiniz.
echo $$1 15>14>1 Kişisel web sayfası: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
halt
}
}
bu kod sadece tek kodlama için çalışıyo örnek olarak aşagısına bidaha aynı kodu işlemek istiyorum ve böylece misafir nickinin sunucunu dal.net yaparak kendi sunucum üzerinde mesaj ilişkisinin kesilmesini istiyorum.
|
Bu Kod Yanlış Neden Dersen ki Sen Zaten Hata Demişsin bak query'i alias olarak almışsın ve nicke özel bi menü yapmışsın bunu her scriptte bulabilirsin hata şu ki bu nikten başka nickin özeline girmezz..
en sonuna else { eklemesini yapman gerekiyor...
Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
/query {
if ($$1 == Halili) {
if (netvay.com isin $server) {
query $$1
echo $$1 15>14>1 Script hakkındaki dilek, öneri ve şikayetlerinizi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. adresine bildirebilirsiniz.
echo $$1 15>14>1 Kişisel web sayfası:
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
halt
}
}
else {
query $$1
}
}
Bu Doğru Çalışır oK