Cevap: Haftanın Polemiği < 3 > mIRCTurk.com [2008]
Yalowa gibi bir üst yöneticinin elindeyken sunucu çok güzeldi. Gerek yönetim gerek help gerekse normal kullanicilar durumdan gayet memnun idi. Fakat yönetici kimliği olmayan birisinin sunucuyu ele almasiyla mIRCTurk devri bitti. Nick vermekten kaçınmıcam '' CliffBurton '' un yönettigi sunucunun bitmesi çok normal. İnsanları belli departmanlarda kullanıp , SÖZLER ve VAAT ler vererek , mIRCTurk gibi kaliteli bir sohbet platformunu zedelemekten ba$ka hiç bir$ey yapmadigini dü$ünüyorum. Help founder i help kanalında helperlerin önünde ezmeye çali$an bi üst yöneticinin yönettigi sunucu daha fazla ilerliyemez , zaten ilerlemiyor. mIRCTurk un ilerleyen ve daima geli$en tek departmanı '' Help Departmanı '' diye dü$ünüyorum. Zaten şöyle bir baktıgınızda '' Global Kanallar : Kaan , Operhelp : SathanaS , Özel Kanallar :MayheM '' nicklerini görüyosunuz. Ben MT de 2 sene görev yaptim , MayheM in hiç bi projeye imza attıgını görmedim , SathanaS ta öyle , Kaan abi yine çalı$ır yenilikler yapardi. Başka ki$ilerin hakkı olan departman sorumluluklari nedense CliffBurton ve saz arkada$larında Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yönetim $ekli ve biçimi olarak TR de e$i benzeri olmayan bir sunucu , kimileri askeri yönetim diyor , kimileri çok disiplinli diyor , kim ne derse desin görev aldıgım en iyi yönetime sahip sunucu. Neyse konuyu fazla uzatmıyalım , CliffBurton lu bir mIRCTurk daha fazla geli$emez diyorum. Saygilarimla ~
Konu Cem tarafından (31 Ocak 2008 Saat 19:31 ) değiştirilmiştir.
|