Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Ocak 2008, 12:00   #2
VerySweet
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: VerySweet 'den Ağır Nameler..

Aşıklar Mezarına Nasıl gırilir?Aşık olursan Girersin Nasıl Yani?Aslında Önemli Olan Aşık Olamk değil...!Aşkının Sebebi Olmaktır

Biz Sokaklarda Büyümedik Güzelim.Bilmeyiz Sİzin Gibi Ballı Ekmek Yemeği 15 Yaşında Dünyayı Keşfettim.17 Yaşında Sevdaları Satmaya Savaş açtım.Sosyetenin Yüksek Kaldırımlarında Yerimiz Olmasada Her kahvede Masamız Her kavgada Adımız Her mekanda İsmimiz Her maçta Şeklımız Ve Her kızda Resmimiz Vardır.Unutma Delikanlı Adam Severse Terketmez Ölümüne Sever Bu SÖz Düşmana Nasiat Sanada Hediyem Olsun ircforumlari.net

ÇatıLır Ka$Lar KesiLir ßa$Lar En güzeL a $ k lar ßenimLe ßasLar...

Alemin krali biziz dedik Kralmiyiz? KRALIZ. Raconu biz kesiyoruz dedik Kesiyormuyuz? KESIYORUZ. Racon sanalda kiza asik olmamak, kankaya yamuk yapmamak, kanal calmamak caldirmamak, bir access icin gerektiginde nicke kanala drop cakmak, bir kanka icin gerektiginde servere kibrit cakmak. Eyvallah.

Ey Sosyetenin Gözde Prensesi YıLLardir ßen AnLLattim Sen dinLedin ßirazda Sen anLat ßen dinLiyeyim Dedimya GüzeLim Senin ELLinde Defterin Cebinde KaLemin ÖğretmenLerLe Eş Eşe Giden ßir insansin ßenim İse ELimde EmaneT ßeLimde EmaneT AzRaiL`Le Eş Eşe Giden ßir insanim Dedimya GüzeLim Eyer ßeni Seversen Sana KaLßimden ßaşka Vericek Hiç ßir Şeyim Yohk

Hemen Canımı Alma Rabbim Bırakta Hayatla Didişeyim Dİşi GÖnder AzRAiLimi Ölümüne SeviŞeyim

Cesedimi YıllanmıŞ Pasaklı SokakLarda BulmuŞLar Bunu Duyan Eşimm Dostum Günlerce Ağlamış Cesedimi Su Yerine Rakıyla YıkamıŞlar Mezarımın BaŞında Dua Yerine Ferdiden OkumuŞLar Ne Ferdi Ne Orhan Bílmezke Derdimi Sen Söyle Müslüm Baba Nereden Sevdím O Zalímí..

Biz İstanbuLLu Değilizki ALtımızda Porşemiz Olsun ..Biz AntalyaLI değilizKi Yazlığımız Olsun Biz İzmirLi değilizki Sosyete Olalım..Biz BURSA'LıyızKi YeterKi Kafamız GüzeL Olsun..

Alayınız Tek Sıra Kralınız Bi adım Öne GelSin..

Hayat Bir emanetSe Bıraktığın Yerdeyiz.Hayat Bir Oyunsa Kralını Oynarız.Hayat Sevmekse Ölümüne Severiz.

Her DelikanLının Bir SevqiLisi Vardır Ama Her Kızında DelikanLı sevqiLisi Yoktur..!

Kral Olsan Tacın Gider.Sultan Olsan Tahtın Gider...Kral Değilim Tacım Gitsin.Sultan Değilim Tahtım Gitsin... ßen Kendi Halinde ßir Ağacim.Fakat Dalimi Kıranın Agacını Kökünden Sökerim.Hakkın Olmaya El Uzatma!!! ßu Hususta Ne Kral Ne Kural Ne De Sultan Tanırım....

Sardım qene ßi üçLü Ama Yetmedi, Harman oLdum Sanırım Etki Etmedi, ßu Sefer ßu Siqara Beni Kesmedi, DumanLadık Ama Kafamıza Esmedi...

Paylaşmanın Asaletini Hiç Bir zaman ßenciLLiğin ÇirkinLiqine Tercih Etme & Öyle ßir SevqiLi Seçki Sen Onun İçin Ölümü Düşünürken O Senin İçin Çoktan Ölmüş Olsun...

MutLuLuk sIr øLdu ben biLemedim, GuLmek Istedik¢e AGLATTI KADER ! '

Eger bir gun fahiseler sertifika ile calismaya baslarsa, getir seninkini ben imzalarim..

ßiz Milllete ßatıyorsak SUçuMuz DeğiL ŞekLimizdir.!

Krallar Yokken Coşar Soytarışlar , Krallar Yokken Efendidir Çakallar , Ama herşeyin ßir SOnu var ; Kral Mekana Gelince Köpekler Ayağa Kalkar.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver