VerySweet 'den Ağır Nameler..
Bİr GÜn Sevgİlİm Olursa Anam Gİbİ Sever Allah Gİbİ Taparim DudaĞinda Ruj Arkasinda PuŞt GÖrsem Allahima Benzİn DÖker Yakarim...
Gecelerİ Gelme Jİlet Tutarim Uzatma Kollarini Sanada Atarim Senİn İÇİn AĞlar Kendİmİ DoĞrarim Dedİmya AŞkim Ben Psİkopatim
ÇekmİŞ Esrari Kafasi Dumanli GÖzlerİ Kanli Kolunda 3-5 Cm Jİlet Yarasi Oda Bu Kahpe DÜnyanin Son Hatirasi...
Bir delikanlı Cekmiş Esrarı GözleriYaşlı Elleri Façalaı ALLAHINA kadar SevdaLı
Param PµLµm yOkkí tahtım ta¢ım oLsµn èƒéndí DéğíLímkí ítí ßarım oLsµn. Ànam ßaßam yOkkí ¦ èvím ßarkım oLsµn.Cígaram tıka ßasa EsrarLa DoLsµn ßírdé yanımda sèvdígím oLsµn.öLèné Kadar í¢mèzsém ¦GèncLígím ßana Haram oLsµn.....
ßiz Elleri nasırLı ANALARIN,MANGAL yürekLi ßAßALARIN evLatLarıyız,Sevdikmi öLümüne Kadar Severiz SiLdik mi Ahirete Kadar SiLeriz..!
Bizim istirahat EdemeDiğimiz Yerde Kimse İstirahat EdemeZ KeyFe KeDer Değil KraLına Gidr.
BiZ Biz Olduğumuz İçiN sevildik Geride Üç Beş Kişi Kaldık Ama İçimiZ rahat..Kralının Başından Taç aldık,Kral Olmayanın başıan tac taktık İşte En buyuk HatayI bIZ bURDA yAPTIK...
Üç KuurşLuk İnsanlara Beş Kuruş Değer verdik gün geldiLer birizi Bir Kuruşa SattıLar.!
Hey Sosyete Kızı DİnLe sevmesini Bilmesekte Sevdirmesini İiyi Biliriz.Önce Rica Eder Sonra EmreDeriz...
Seni SevdiğiMi bir ALLAH bide Ben Bilirim GerisiNe Bir Hançer SapLar Çeker Giderim....
Biz KimLeriz? Diye Sorma, Biz Hayata Boş VermişLerdeniz. Hayat Nedir? Diye Sorma, Biz Hayat Deryasinda YüzenLerdeniz.Bizi Arama Lüks MeyhaneLerde, Biz Dost Şarabı içenLerdeniz.Bize Dost, Arkadaş Nedir Diye Sorma, Biz OnLar için öLüme GidenLeriz..
Alkol hoş ! Ortam çoş ! Beni dinle hepsi çok boş ! Kimseye inanma ! Kimseye güvenme ! Kimseye aldanma ! Kendin ÇOŞŞ
Bizler umutsuzluğun olduğu yerde , umudumuzu kaybetmeden yürümeyi biliriz.Her yürüdüğümüz yolda Çakıllar , her durduğumuz yerde Çakallar olsa ne yazar! Ya ölümüne Severiz , yada tek kalemde Sileriz! Bılmesekte Zengın insanlar Gibi Parlak taSlar uzerınde Dans Etmeyi , Elbete Biliriz Delikanlı Gibi Allahına kadar Sevmeyi
paketimdeki son sigaramla silahımdaki son kursunu senin için ayırdım seni düşündüğüm zaman sigaramı yakarım seni unutdugum zaman son kursunumu kafama sıkarım
Bizde Satılık Arkadaş Kiralık Kanal Parayla Kral Olmaz..! Biz Onurumuz İçin Ölür İtibarımız İçin Yaşarız..! Bizde Sadakata Şart Koşulmaz, Hiç Bir İhanet Cezasız Kalmaz, Kalmayacaktırda..! Biz Burdayız; Dostumuz Az, Düşmanımız Çok Korkumuz Yok..!!!
ßeLki ßarßourumuz yOq. ßeLki TimßerLand'larimiz yOq.. ßeLki Kredi KartLarimiz yOq.. ßeLki yaLaka ArkadaSlarimiz yOq.. ßeLki KameraLi teLefonLarimiz yOq.. Ama; ßu aLemde Her Zaman $heKLimiz Var.. İnsanLari KuLLanarak $hekiL yapiLmaz !
Giden Gitmiştir,Gittiği Gün Bitmiştir.Gideni ben Değil,Giden Beni kaybetmiştir.!
Her Ne Kadarda Sosyetete ismimiz Olmassada Her Kahvede Masamiz. Her Karakolda Dosyamız Her Köşede Leşimiz Her Sokakta Sevgilimiz Vardir
Bir zamanlar Arkandan bakar Ağlardım , Şimdi dönüp Ardıma ßile bakmam ! Bir zamanlar Uğruna dünyaları yakardım.Şimdi ŞEREFSİZİM kibrit ßile çakmam !
Görmedim Senin kadar a$k'a ßaqLayan ßiLmedim Senin qißi Sevqi CaqLayan Yer Yüzünde Var mI ki ßöyLe AqLayan Cigaradan ßir öpüCük aLmadan Sarho$um Sanki
Bizim Fakirlikten Kesemediğimiz Kirli Sakallarımız Şimdi Zengin Çocuklarına İmaj olmuş
Tipimizmi Var Kız tavlayalım,Paramız Mı var Harley Alalım Bizim Sizlerden tek Farkımız Deli Kanlı Olmamızdır.
karşımdaki babam dahi olsa tetikten şaşan parmaklarımı keserım ....!!!!
$eYtaN'ın Namaza Başladığı Tarih:1987!!
Az kaşardan Tost Olmaz Çok kaşardan Dost Olmaz.
Sevmek çayidir hayatin, sevilmek ise sekeri. Biz delikanliyiz çayi sekersizde içeriz...
Hiç Kimse Aynadaki Gibi Değilmiş!!Anladım.Şimdi KURT edasıyla Sokaklardayım.Puslu Gecelerime Kosarak Donuyorum...
Çocuklar aglamasiyla bilinir Allah affetmesiyle, ben çocuk degilim aglamam Allah degilim affetmem..
Herkes aynıyken ben farklıydım.Şimdi herkes farklı olmaya çalışıyor, ben yine aynıyım
DeLikanli'lik Ne Racon Kesmek, Ne Adam Dövmek Ne Adam Yaralamak Ne Adam Öldürmek, Nede içki içip sağa Sola Sataşmaktir...DeLikanli'lik Koltuğunun Altina ßir Ekmek Alip Evinin Yolunu Tutmaktir...
KuraLLarı Sevmem ama YerSiz Yere Cignedigim GörüLmemiŞtir , Kinci deiLim ama unutmam . Sefkat qöSteririm ama Şımartmam , DaLqa Gecerim ama KIrmam , Ciddiye aLırım ama KapıLmam , Huzur Veririm ama Söz Vermem , Sahip oLurum ama AİT oLmam......
SatmadIk doStumuzu, ßiLdik Hasmımızı..KapatmadIk eskiLerdEn kaLmış Yaramızı. Akıtırız KardEs Uqruna Kanımızı..ßiLsinLer ki :KraLLar öLmedEn ßırakmaz TaCıNı....
Ölümüm eSrardan kefenim çarsaftan mezar tasım zivanadan mezar çiçegim 3 mese Cigaradan oLsun....:P
Serseri Severse Kımse Sevemez Serseri Giderse Kimse Bulamaz Serseri Ağlarsa Kimse Tutamaz Dinle Sosyete Güzeli Her kez Serseri Olamaz...
Gözlerin ALEV Sözlerin BEDEL Varlığın HAYAT Yokluğun ÖLÜM Sevgin CENNET Hasretin CEHENNEM Seninle Mutluluk Var Sensizlik SONUMDUR |