Cevap: Haftanın Polemiği < 3 > mIRCTurk.com [2008]
mIRCTurk IRC Hayatımdaki Başlangıç Ve Yoğrulma Yerimdi.Zamanında Bende Çok Emek Verdim.mIRCTurk' de Eskiden Şöle Bi Anlayış Ve Sistem Vardı.Bi Global Kanalda % veya @ Olmak Çok Zordu.Ben Bilirim Bundan 3 Yıl Önce mIRCTurk Kanalında @ Alımı Vardı Ve O Zaman uTKu Abi Sopdu.Toplantı Yapılcakdı Ve Toplantıya Nicki Register Olmuş Tüm Kullanıcılar Katılabilirdi.Hiç Unutmam O Zaman Toplantı Kanalında 70 80 Çekmişdi Kanal.Ve Sadece 20 Kişi Seçildi Tabi.Ama Şuan Görüyorum Ki Nerdeyse Nicki Şifreli Herkeze @ Ekleniyor.Yani Dallandırıp Budaklandırmak İstemiyorum.MT Zamanında Benim Zevkle Çalışdığım, Hem Teknik Olarak(MIS,NoMercy) Hemde Departman Olarak Hayran Kaldığım Bi Sunucuy(du).Tabi Bizimde Hakkımızın Verilmediği, Bu Gün Çalışdın Yarın Tanımıyorum Anlayışına Maruz Kaldık.O Konuda Muzdaribim.Ama Geçmiş Geçmişde Kalmış.MT Benim İçin Hala Gönlümde Olan Sayılı Sunucuların En Üstünde.Şuan İçin Himayesinde Görev Alan Benim Saygı Duyduğum Şahıslar Var.Cliff ' le Zurna'da @ luk Yaptığı Zamanda Yakınlığımız Vardı.Şuan Bulunduğu Konuma Gelişini Bizzat Adım Adım Şahit Oldum.Şuan İçin Sevmediğim Bi Kişilik Olsada Takip Etdiğim Kadarıyla Çok Başarılı.Umarım Dahada Başarılı Olur.
mIRCTurk' ün Eleştirceğim Tek Konusu Var Oda Mefaatzade Bi Anlayışa Bürünmüşler.Tabi Biz Kullanıcılar Her Zaman Sohbet ve Paranın Sokulmadığı Bi Ortam İsteriz.Ama Yönetimde Bu Kadar Zamanlık Birikimin Meyvesini Yemesi Çok Doğal, Profesyonel Olarak Düşünürsek.
Temennim Odur Ki, MT O Eski Özlenen Ortamına, Benim Özlediğim O Eski Ortama Tekrar Geri Döner.Ne Kadar Hayalperst Olsamda.Umarım Herşey mIRCTurk Yönetiminin İsteği Doğrultuda Olur.
mIRCTurk Yönetimine Ve Tüm Departmanda Çalışanlara Başarılar Diliyorum.Saygılarımla ~ |