|
αуℓιη Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Ne yapayim benim böyle 1 yetenegim yoksa ? Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ßen $u sanaLdaki görebilecegin en iyi dj´im deneyim oLarak dicsiyon olarakda bende kendimi o alanda geli$tirirm gerekirse net uzerinden dj Lik yaparak belkide para bile kazanabilirim herkesin IRCLE gRAfik tasaramiyla iLgiLi becerileri oldgunu kim söylemi$? Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. at gözLuklerinizi cikarin internet =IRc Mirc oLmu$ sizde.. |
Ben irc veya mirc hakkında tek kelime ettim mi? Diğer konuda php'den bahsettim, biliyor musun php ne demek?
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yetenek dediğin şeye katılmıyorum, Edison'un ampul üzerinde bir yeteneği olduğunu kanıtlarsan belki katılabilirim. Edison'dan ne alaka da deme, yetenek dediğin şeyden bahsediyorum.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Belki DJ'likten de para kazanabilirsin, fakat bu kız kadar asla kazanamazsın. Böyle bir başarı da yakalayamazsın. Kral Tv'deki sunucuların maaşlarını bir araştır, bakalım ayda 70 bin dolar ediyor mu?
Not: At gözlüğüm falan yok.