Cevap: Haftanın Polemiği < 3 > mIRCTurk.com [2008]
mIRCTurk kim ne derse desin her zaman en iyiler arasında yerini almış, alacaktır. Ha bunun sebebi ne user sayısı nede şuanda yönetiminde bulunan şahıslardan dolayıdır. Hala içerisinde saygı duyduğum şahıslar olmasına rağmen çoğu şeyin artık profesyonellikle yapılmadığı kanısındayım. mIRCTurk bundan 2 sene sonrada en iyiler arasında yer alacak ise bunu tamamiyle Sayın Yalowa'nın yapmış olduğu MIS'e ve de kurmuş, geliştirmiş olduğu sisteme, düzene borçludur. Yaklaşık olarak 3-4 aydır uzaktan takiplerim vardı lakin son 1 aydır artık takip etmediğim bir sunucu haline gelmiştir. Ne oluyor? Ne bitiyor? Artık beni ilgilendirmiyor. Ha bu çok mu önemli? "Hakan İLGİLEN NOLUR" diyen mi var. Tabiki hayır. Lakin, IRC hayatım boyunca ilk defa yöneticilik yapmakdan zevk aldığım bir yerin, böylesine bir hale getirilmiş olmasından son derece rahatsız ve de şikayetçiyim. Peki bu beni neden bağlıyor? Gerek Sayın Yalowa'nın, gerek Sayın AlwaysGooD'un, zamanında bizler, yani mIRCTurk'ün bünyesinde yöneticilik yapacak olan şahıslar için dedikleri tek birşey vardı. Burası bizim. Sen ben o biz siz onlar. Burda dikkat edilmesi gereken şey, mIRCTurk senin Malthus. Buna öyle sahip çık. mIRCTurk'ün çıkarlarına göre hareket et. Bir olay sırasında kendi evinmiş gibi savun. Bunu bize birer prensip edindirmiş olan şahısların (Yalowa) harici, şuanda mIRCTurk'ün mü yoksa kendi şahsi menfaatleri doğrultusunda mı hareket edip etmediklerini sorgulamak banada düşer, bu cümleleri söylediğiniz diğer yönetici arkadaşlarada düşer. Bilemiyorum, belki şuanda bunları konuşmamla bana çıkıpta, "Eee hakan sen şuanda mIRCTurk'ün menfaatine göre mi davranıyorsun?" diyebilirsiniz. Fakat benim ne demek istediğimi şuanda mIRCTurk'ün üst yöneticileri son derece iyi anlamaktadırlar. Her zaman olduğu gibi yine mIRCTurk'ün menfaatini düşündüğümden dolayı bu uzun uzun satırları yazdığımı çok iyi bildiklerinede eminim. Bunu daha önceden defalarca denemiş birisi olarak bu yazdıklarımlada herhangi bir şey yapılmayacağını biliyorum. Ama yinede yazıyorum. Sizlere teşekkür ediyorum, altuğ. İnsanların beynine bunu yerleştirebildiğiniz için. Fakat keşke şuanki zaman doğrultusunda bu bize söylediklerinizi hatırlasanız.. Bir arpa çapı kadar bile birşeyleri anlatabildiysem ne mutlu mIRCTurk'e..
IRC Yönetimine vede Real hayatlarınızda Sonsuz Başarılar Dileğim ile Saygılarımla, Hakan İSTEK.. |