|
viruS Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Loft, forum nedir biliyormusun arkadaşım ? Forum tartışma platformu ve bilgi paylaşma platformu'dur , Sen şimdi kalkışmışsın tartışmayın diyorsun ? Yanlış. Sonuçta burda herkezin görüş açısı farklı dimi arkadaşım ama. Edebimizle konu tartışıyoruz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. "Hazir tipler" derken lafınada dikkat et. Biz Nescafe 3 ü 1 aradalar değilz. Sıcak suya koy karıştır misali. Velhasın kelam. Diyeceğim şudur ki. Jin(Süleyman) benim gözümde Coder'dir. el33t üstad'm ve ismini saymadiklarim. Onlarda kendilerini biliyorlar. Hepsinden çok şey öğrendim. Öğrenmeyede devam ediceğim. Hadi Hayirli Seyirler Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Kusura bakmada sana diyecek söz bulamiyorum. Adam sana sormus ne yazmis diye? Sen demisin bilme etme, laf söyleme ciz olursun. Yada sunun bunun anlamini biliyormusun demisin. Sen söyle bana cok
bilmisligin anlamini biliyormusun arkadasim? Banadami bisiler ögreteceksin yoksa? Ögretmek istedigin seyler varsa acigim? Ha o zaman yoksa bana
kelek ten cikar gibi
hazir nescafe gibi cevap verirsen cevapda vermem. Kalirsin
agac gibi.