Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Ocak 2008, 05:04   #8
narkoz_
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanıt: Online Para Kazanmak Istermisiniz ?? (Hiçbir program yüklemeden!) Evetse Buyu

ne güxel yaa yiyen varsa bu numaraları bende açayım bi tane
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
yuhh yani kjişi başına 50 lira havale yapacak enayi bulacam bide o kişiler 50 lira yatıracak sadece ben 5 lirasını yatıracam la direk adama diyim kek kardeşim bana 50 lira ver her 50 lira verecek kek bulduğun zaman ben sana o 50 liranın 5 lirasını verecem diyim yaa bu devirde böyle kekler kalmışmıdır hala gerçi yeni gençlik cin gibi ama belkide vardır düşen
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

veya o link i veren arkadaş bak ben veriyim snaa hesap no su bana 50 lira yatır sen bana her 50 lira yatıracak arkadaşını bulduğun zaman ben sana 5 lirasını veririm veya yazık yaa hadi yarı yarıya kırışırız ne dersin hoş olmzmı bu arada site de senin zaten çok belli ettin ama yazık yaa biraz utanın sanalda olsa karşınızdaki bir insan kazıklamaya çalışmakla bir yere varılmaz ama normalde herşey kurallara ıuygun üyede kabul etmiş durumda koca bir

YAZIK !!!
rus dili he rus dili aslında iyi fikir türkler nede olsa ruslara düşkündür :P

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver