27 Ocak 2008, 23:11
|
#20 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: S.a ..
| EtherCity Nickli Üyeden Alıntı
| a.S H.q diLara.. | T$kLer hb
| Loft Nickli Üyeden Alıntı
|
Hoşgeldin. Forum kocaman, herkes sığar Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Eyw ;} T$kLer Hb.
| PetronaS Nickli Üyeden Alıntı
|
Hoşgeldin TheLara.Benim eskiden ortak olduğum bir sunucum vardı orda sana görev de vermiştik (vanilya.org) Sen orda ki TheLara'mısın ? Senden sonra birçok olay oldu kendime sunucu aldım ayrıldım ordan.
Sonra ne oldu birden gelmedin aradan uzunca bi süre geçti O zamanki nickim `Boney_MareK'ti belki hatırlarsın Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Şimdiki sunucumu pm ile atıyorum herzaman beklerim kardeşim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Hb T$kLer. Bnm Nickim DiLara asLinda TheLara diiL Forum iCin Dei$ikLik Yaptim. VaniLya.org die bi siteye TakiLdiGimi HatirLamiy0rum Can. Ben 0rdaki TheLara DiiLim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sunucu'na Davet O TheLara 0Lmama Ragmen HaLa GecerLiySe,
uGrarim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. T$kLer Julw Hb Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
| |