25 Ocak 2008, 22:37
|
#17 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: abartı
| αуℓιη Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Neden benim Tandgim Olsa baL gibi getiririm Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. hatta ve hatta ToLgayi Getrmeyi du$unuyorum oda amatörLukten profosyonellige geci$ yapmi$ ve yuzlerce hayrani oLan 1 insan besteleri Sesi kendisi MukemmeL 1 insan Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. color="magenta"> bakabilirsiniz Siz cok Kucuk kalmi$siniz yani yok zamani oLur muymu$ bilmem ne miymi$ serdar Ortac hafta sonu magazin programinda´beni 1 odaya kapatsinlar 1 de internet versinler Önume Ölene kadar ya$arim´dedi.ßu ne demek demekki Onlarda nette Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. sanala girip chat chut yapacaklar demedik bizde Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ama sevenleriyle Butun sanatcilar sanal alemde Konu$uyor benim ikbaL Gurpinar´la 1 ara maiLLe$tgim Gibi. Ve akLima geldi seren serengilde kocasini netten bulmami$ miydi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. neyse ben eskiye 1 döneyim belki bulurum sizin icin 1 kac Sanatcida getiririz:p1 gun gelseler bile yeter hahaha | keyfinize bakın yarın bende üst komsularımı alıp benim serverde altın gunu yapacam sizde gelirsiniz.. |
| |