25 Ocak 2008, 22:26
|
#13 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: abartı
| Lord- Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Arkadasim konuyu acarken yazdiğin mesaj belirsiz. $u $u ki$i ve kurumlar bu sanatciyi sitelerine misafir etcekler demiyorsun. Tabiyki her önüne gelene inanilmiyor ama eğer sunucu yönetimi ve sorumlu kisiler güvenilirse neden olmasin ? Bunu daha öncede görmedik mi Net biLgim Yok ama Sohbet.NET'de ßöyle 1 proje gercekle$mi$ti. | senin dediğinle aynı sunucu ismi demişsinki böyle bir proje gerceklesti.. şahit oldunmu böyle bir şeye yada ordaki insanın ünlü biri oldugu kanısına nerden vardın?cam'mı actırdın msnde bırakın bu sacma sapan ünlü getirdim yada getirecem hikayelerini.. sözüm ona büyük bir sunucu olabilirsin eyw.. laf edenin dili tutulsun ama insanları bu şekilde kandırmayın ayıptır sayenizde IRC yasanmaz hale geliyor.. KüLLahıma desin kim diyorsa ben sunucuma ünlü getirdim diye.olmaya oldu birde netadmin yaz adama kendinizle yüzleşin biraz..velhasılı bana bunu kabullendiremezsiniz..böyle bir şey na mümkün.. |
| |